Reklama

Reklama

Scooter: Excess All Areas

všechny plakáty
Hudební
Německo, 2006

Hrají:

Amy Rider

Obsahy(1)

Hudební dokument o turné jedné z nejznámějších německých tanečních kapel, zachycující okamžiky téměř ze všech koncertů roku 2006. V tomto roce kapela Scooter propagovala své nové album "Jumping All the World". Součástí dokumentu jsou i rozhovory se všemi členy kapely a jejich fanoušky. Nechybí ani pohled do zákulisí. (korbitch22)

Recenze (4)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Excess All Areas byl první živý koncert legendární kapely Scooter, který jsem viděl. A právě proto jsem si ho užil nadmíru. Jakožto fanoušek této německé taneční skupiny to byla jasná volba. První dvd obsahuje koncet z Hamburku, na druhém jsou pak do té doby všechny vydané klipy. Byl jsem na jejich koncertu 18.3 2011 v Brně, tak vím, že jejich vystoupení jsou nabitá energií a opravdu explozivní. A tento koncert není vyjímkou. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Ač nejsem příznivcem této hudby, ba naopak mám rád zcela jiný typ muziky, úplně z opačného soudku, tak i přesto se mě tenhle záznam z koncertu kapely Scooter velice líbil. Je to mamky oblíbená kapela a já jí dal tohle DVD jako dárek k Vánocům a ona si ho pak pouštěla a já čekal, že budu trpět, ale opak byl pravdou. Když se člověk zaposlouchá, stojí to za to. ()

Reklama

Reklama