Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kaitlyn je zdravotní sestra, která pracuje na pohotovosti. Jednou je při záchraně oběti bodnuté nožem zasažena defibrilátorem. Díky tomu má nyní záblesky vzpomínek napadené ženy. Jelikož nenachází pomoc mezi blízkými a ani na policii, rozhodne se vypátrat vraha na vlastní pěst. (LIVINGDEAD)

Videa (2)

Trailer

Recenze (9)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ja som spokojný, aj keď veľkou originalitou sa snímok pýšiť nemôže. Zdravotná sestra má vízie, v ktorých vidí spomienky jednej zavraždenej pacientky, a tak sa spolu s detektívom pustí do pátrania po jej minulosti a snažia sa odhaliť vraha. Je pravda, že sa to miestami ťahalo a dosť mi vadila tá typicky naivná klišovitosť, pretože bez toho to proste nejde, aby sa z profesionálneho vzťahu detektíva a jeho pomocníčky nevykľul romantický románik, však? Ku koncu sa už dá očakávať nejaký ten zvrat, ale v tomto type filmu ho už považujem za samozrejmosť. V každom prípade je to slušne nakrútené aj zahrané, no je jasné, že thriller nedisponuje ničím, čo by ho vytiahlo zo šedého priemeru (zaradil by som ho k sorte ako Faces in the Crowd a podobne ladených mysterióznych kriminálok). Na jedno pozretie ujde. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vypadá to spíš jak díl nějaký televizní série,než celovečerák.A zase je v tom psychická porucha,představy,je to slabý až hrůza.30%. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Docela překvapení, nečekaně. O co jde jsem nerozlouskl dřív, než autoři sami chtěli. Odsýpá to, má to nápad. Velkou škodou tak snad jen je, že to vypadá hodně, ale hodně levně ála "Dírect-to DVD". V téhle kategorii ale rozhodně jeden z lepších. ~ PS: Tu romantickou vsuvku si skutečně mohli autoři odpustit. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda. Tenhle film jsem dokoukal až napotřetí, z čehož jasně plyne, jak mě to bavilo. Hlavním problémem snímku je jednak dost nesympatické herecké osazenstvo a hlavně teda značně uvalený příběh, který mě moc neoslovil. Pak taky samotné zpracování mi svým laciným vzhledem připomínalo spíše televizní tvorbu, přičemž některé pasáže jsou fakt mizerné (třeba neustále se opakující výjevy samotné vraždy). Co mě naopak potěšilo, byl závěr, který se vyhnul tradičnímu klišé „..a žili šťastně až do smrti“, takže alespoň tady bych udělil nějaké kladné body. Celkově je tenhle film ale v podstatě o ničem a pokud bych ho neviděl, o nic bych nepřišel. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ON MĚ MILUJE“..... /// Keith měla kliku. Promluvila k ní mrtvola. Možná by jen stačilo vzít si volno…..bohužel se kolem ní začala motat podivná noční můra a taky obrazy nějak špatně držej na zdi. Chudák holka sedí, čumí na svět vočima tý mrtvoly a rozhodne se trochu píchnout policajtům. To že při tom jednoho vopíchá už je věc vedlejší, i když je prej dobrý vědět, že na ni někomu taky záleží. Zajímavý chvilky (už se vyser na to píchání!…), když ,,jede“ na ,,cizích“ vzpomínkách a čumí na svět ,,jejíma“ vočima. Je z toho cejtit veliká snaha o ,,hrabárnu“. Samotný rozuzlení bohužel filmu žádnou nadhodnotu nepřidá. Všechny ty vzpomínky na vraždu a nesrovnalosti mezi životem a smrtí navodí spíš apatickej stav a donutí mě si poznamenat, že InSight je další z filmů, ve kterým se mě snažej utáhnout na vařenou nudli (a tak táhnou, táhnou…., ale nudli nevytáhnou. Maximálně nějakýho holuba, ale to už je jiná pohádka…) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Občas mě někdo něco řekne. Někdo mrtvej, samozřejmě! 2.) Jedině filmem, ve kterým někomu hrábne, můžu srozumitelně vyjádřit svý pocity. 3.) Thx za titule ,,scapino“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu trvalo 15 dní a prebiehalo v Linda Vista Community Hospital v Boyle Heights. Tá je považovaná za jedno z najstrašidelnejších miest v Los Angeles. Zatvorili ju kvôli nezvyčajne vysokej úmrtnosti pacientov, stala sa miestom paranormálnych vyšetrovaní a v roku 2006 sa dostala do zoznamu Národného registra historických miest. (beso74)

Reklama

Reklama