Reklama

Reklama

Eel Girl

Krátkometrážní / Horor / Sci-Fi
Nový Zéland, 2008, 5 min

Obsahy(1)

V utajovaném armádním objektu je uvězněna a dlouhodobě zkoumána neznámá žena. Jedná se o podivného ženského hybrida, který je následkem křížení lidské a úhoří DNA. Žena vypadá v celku normálně až na blány mezi prsty, žábra a ústa plná smrtících zubů. Sice je smířená se svým osudem ale její touha po svobodě je tak velká, že se pokusí o útěk svedením jednoho z vědeckých pracovníků. (topr harley)

(více)

Recenze (14)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak zpočátku to vypadalo zajímavě, ale ten konec se mi teda nelíbil... Ale byla to "krasavice", to se musí nechat, hned bych ji vypustil do nějakýho horůrku, aby tam pokosila pár nafoukaných týpků (ale jiným způsobem než tady). ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

5 minútová pecka , ktorú by som ako jednu z mála rozkročila na dlhometráž. Musel by sa ale prehodnotiť hudobný doprovod , zhodiť biele plášte ( už žiadne labáky pls ), nájsť kvalitný scenár a vysať toho správneho režiséra , ktorý sa v danej lige majstrov umiestnil aspoň v prvej 3ke. Viem - príliš veľa " malo by sa blah blah ". Ale za takéto rýchle počatie u sirény ( tentokrát úhor ) proste za spôsob otehotnenia...a vôbec všetkého , to myslím , že stojí zato . YO ! ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná pětiminutovka o úhoří ženě, která v laboratoři svádí svého výzkumnníka. Ten teda svým olizováním a popotahováním límečku je mnohem menší sympaťák než naše holčina. Konec bych trochu pozměnil, ale jinak docela fajn věc, celkem pěkně natočený, efektivní, krátký a vtipný, tak na neděli po obědě u kávy ;-). 6/10 ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Nevím, čím to je, ale tenhle kraťásek mě nezaujal. Nápad na námět byl určitě skvělý, ale kdyby to nebyl krátkometrážní film a kdyby bylo více snahy na nějakou zápletku, určitě by z toho vzešel dobrý celovečerák Jednu hvězdičku si ale určitě zaslouží zajímavý vzhled hlavní herečky a druhou hvězdičku dávám kvůli pěkně zpracovanému prostředí a super ohavné vaně. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama