Reklama

Reklama

Thor: Příběhy z Asgardu

  • USA Thor: Tales of Asgard
Trailer

VOD (1)

Mocný Thor je teprve mladým princem, který sní o dobrodružstvích za zdmi sídla bohů Asgardu. Proto se tajně vydá na největší výpravu svého života, společně s bratrem Lokim. Co se však zpočátku zdá jako nevinná zábava, zvrhne se rychle do katastrofy. A je na Thorovi, aby čelil osudu, po kterém tolik prahnul, a zachránil samotný Asgard. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se teda vůbec nepovedlo. Takovou blbost jsem dlouho neviděl, možná to bylo proto, že jsem doufal, že to bude něco, jako Thor. Tady se chová logičtěji a lépe Loki, než Thor, což mě nějak nesedí. Navíc Thor jako malé dítě je docela k smíchu. To je snad málo komiksů, které ještě nebyli zfilmované? Opravdu je nutné zfilmovávat takovéto blbosti? Řekl bych, že vůbec ne, ale to nech si přeberou ti, co se jich to týká. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Příběh je standartním fantasy questem mladého Thora, Lokiho a jejich tří přátel za nalezením ohnivého meče v říši nepřátelských ledových obrů. Nepřekvapí, ale na druhou stranu ani neurazí a nebude nudit. Nebýt té velmi jednoduché, dětské animace, tak dám o hvězdu víc. Tento styl se mi příliš nelíbil. Nejvíc mě štvaly ty Lokiho a Thorovy tenký nožičky. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - ...........a teď synu řekni, co tě trápí................... Celkem povedené úvodní titulky vystřídal pravděpodobně známí příběh. Thor chce dospět a tak tajně se svým bratrem Lokim vyráží do Yotunkaimu hledat bájný Suturův meč. Mezi tím skupina feministek říkající si Valkýry buduje ženskou armádu zaměřenou na zničení mužů. CITÁT - Muži jsou jen na jednu věc......a potom by měli být zlikvidováni............. Je jasné, že Thorova skupina a Valkýry se potkají, jak to dopadne je jen ve hvězdách a nebo v komiksovém sešitě. Jenže kdo má rád komiksy asi trošku zapláče. Jednoduchý děj je někdy až moc přitažený za vlasy a funguje na víceméně náhodných a divných situací. Tak se nám může zdáti divné, že loď tří bojovníků Posel hromu má šestero pohybujících se vesel, ale ve skutečnosti veslují jen dva muži, nebo že Thor i Loki až moc jednoduše najdou údolí posledního boje a nebo i samotné nalezení jeskyně je až moc náhodné. Thor si sám sebe uvědomuje okolo 39 minuty a ihned začíná myslet obráceně než do teď - což je také trošku divné až směšné. Určitě to stojí alespoň za zamyšlení. Divák stejně už tuší nebo ví, jak to dopadne, jen čeká co tvůrci vymysleli pro tento kreslený příběh. CITÁT - Nemám čas na tvoji nenávist........ A každý příběh má svého zrádce i pomstu, jen jde o to, kdy vyplavou na povrch. Závěr filmu je tak plný mnoha finálními souboji. CITÁT - Umíme bojovat......když musíme......... ()

Jarlaxle 

všechny recenze uživatele

Bohužel není tohle dílo nic moc. Na to, že je film z letošního roku, působí animace, jakoby byla tak o 20 let starší... Děj je docela předvídatelný a vůbec působí trochu mdlým dojmem. Ne, že bych se u toho vyloženě nudil, ale stopáž mohla být o něco kratší (film má něco málo přes hodinu). Zkrátka jako bonus na DVD k Thorovi bezva doplnění. Jako samostatný film žádná sláva... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Dabing 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Animace 6/10/// PLUS: na animák určený pro video je děj celkem pestrý, poutavý a zajímavý, poznat Lokiho a Thora trochu jinak a víc do hloubky bylo fajn, zvuk byl slušný MÍNUS: na český dabing je potřeba si zvyknout (nicméně děti za něj budou rády), pochopitelně animace je spíš průměrná, naštěstí je detailní, bohužel ji shazuje slabší kontrast./// Shrnutí: Vlastně technicky docela průměrný animák, který by nevybočoval z řady, kdyby se nejednalo o příběh z Asgardu. Díky tomu zaujme i starší publikum a pro fanoušky Thora nebo Lokiho je to skoro povinnost.*** Celkem 66%*** ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Film byl připraven na premiéru již v roce 2009, ale byl odložen až na rok 2011, aby se jeho uvedeno shodovalo s uvedením hraného snímku Thor (2011). (JORDY)

Reklama

Reklama