Reklama

Reklama

Láska k penězům – Úplný průvodce globální krizí

  • Velká Británie Love of money, The
Velká Británie, 2009, 3x52 min

Režie:

Paul Mitchell

Obsahy(1)

Na podzim roku 2008 si globální svět sáhl na samé dno svých sil. Pád Lehman Brothers odstartoval paniku na finančních trzích a kapitalismus se ocitl na okraji kolapsu. Další a další do té doby neotřesitelné jistoty braly za své a obrovské problémy se přelily do reálných ekonomik zemí napříč světem. Dokumentární série se s odstupem času vrací ke klíčovým okamžikům finanční krize. Popisuje její počátky, vzestup i všechny možné následky pro blízkou budoucnost. Analyzuje její dopady v sociálním kontextu a všímá si, jak o ní psala nejvýznamnější média. Přibližuje příběhy klíčových finančních hráčů, důležitých světových státníků i obyčejných lidí. Finanční krize ve všech možných pohledech a se všemi možnými důsledky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Dslike 

všechny recenze uživatele

Píšem bakalársku prácu ohľadom toho ako kríza ovplyvnila konkrétny podnik a v teoretickej časti práce som musel popísať aj krízu samotnú jej vznik a podobne. Spočiatku som sa toho dokumentu bál že bude vedený konšpiratívne, nebude zakladať na faktoch a viac na dohadoch alebo bude taký dobrý že zistím že teoretickú časť práce o kríze som napísal úplne blbo. Bol som však milo prekvapený a dokument veľmi dobre a podrobne popisoval krízu od začiatku až po jej dopady a čo ma potešilo najviac, moja práca sa s týmto dokumentom zhodovala. ()

VooDoom

všechny recenze uživatele

1. Díl: * * * * * (pět hvězdiček) - všechno bylo dobře popsané a necelá hodina tohoto dukomentu utekla jako voda, jsem zvědavý na další díl... 2.Díl: ano ano, lidské vlastnosti jsou místy hrůzostrašné a na trhu se to časem ukáže * * * * * (pět hvězdiček) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama