Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 2509 a Země nejen že ztratila kontakt s lodí Ishimura a Isaacem Clarkem, ale nyní také s USG O'Bannon, lodí která byla k Ishimuře vyslána. Čtyři členové posádky lodi O'Bannon přežili. Ale co se stalo se zbytkem? Co se tam odehrálo? Jaká tajemství skrývají? Všechna budou odhalena v Dead Space: Aftermath! (Zet)

Recenze (54)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v případě jedničky doprovázelo vydání druhého dílu počítačové hry Dead Space i vytvoření animovaného filmu. Jedná se o jakýsi prequel k událostem druhé hry, takže se setkáme s některými známými, hlavně teda s tím otravou Strossem, který mi celou hru lezl vytrvale na nervy. Animace se oproti prvnímu filmu výrazně zlepšila, přesto mi to zase přišlo takové nemastné neslané a v porovnání s gamesou, která oplývá úchvatnou, nervy drásající atmosférou, prostě unylé. Je škoda, že se zatím nenašel nikdo, kdo by atraktivní námět Mrtvého vesmíru přenesl do hraného filmu... ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Pokud jsem Downfallu dal 3*, tak zde musím jít o hvězdičku dolů. 3D CGI animace je ošklivá, a tak jsem si víceméně užíval jen část, ve které se vzpomínalo na události "nedávno minulé" a zdejší animace více připomínala minulý díl. Navíc se mi zdálo, že oproti Downfall ubylo na atmosféře. Ano, pro fanoušky hry je to vítané zpestření a možnost doplnění příběhu, ale jinak nic víc. Ještěže Dead Space 2 - hra - se opět nadmíru vyvedla :-). ()

Reklama

fox171cz 

všechny recenze uživatele

Zase trochu informací, které nás doposud míjely. Ovšem myslím si, že věci okolo tohoto tématu si zaslouží mnohem větší pozornost a kvality. Je to opět spackané a nemluvím ani o té odporné počítačové animaci, audiovizuální stránka byla ve většině případu převzata z video-hry. Celkově je na tom podobně jako "Downfall" možná i o něco hůře. Závěrem bych konstatoval, že spíše tento kousek uvítají fanoušci hry. 46% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Mizerné animace (obě), ukecané, bez napětí, hodně věcí člověk zná z prvního filmu, a zde se ještě několikrát opakují a přežvykují. Děj je vlastně nijaký. Btw, doteď nechápu, jak někdo může ve filmu vážně tvrdit, že ty potvory, co neumí ani mluvit, jen koulet očima a střílet jazykem, jsou evolučně výš... A jak mohly vytvořit prvotní artefakt... ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Výborné propojení prvního a druhého dílu hry. Skvělá hudba (dočkáme si i strašidelné Twinkle Twinkle...) a na animovaný film opravdu slušnou atmosférou. Škoda jen chvilkami podivné animace, být to hrané či animované jako například Beowulf, nerozmýšlel bych plné hodnocení. To by ale stálo trošku víc peněz a tak doufám, že se alespoň dočkáme slibovaného celevečeráku. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Snímek byl vytvořena na motivy počítačové hry Dead Space. (Listeroman)
  • Holografická hra, kterou lze ve filmu spatřit, se jmenuje "Dante's Inferno". Jejím autorem je stejně jako v případě filmu společnost Electronic Arts. (DailyDreamer)

Reklama

Reklama