Reklama

Reklama

Král Škorpion - Bitva osudu

  • Česko Král Škorpion 3: Bitva osudu (více)
všechny plakáty
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdysi prosperující Mathayusovo království je v troskách. Překvapivě to nebyl člověk, kdo krále srazil na kolena, ale plíživá a strašlivá morová nákaza, která si vyžádala i život jeho ženy. Mathayus se opět stává obyčejným žoldnéřem. Egyptu nyní vládne mocný král Horus, jeho mladší bratr Talus je ale přesvědčen, že králem se měl stát on. Aby mohl svrhnout krále, vydává se se svou armádou na Dálný východ pro Knihu mrtvých, kterou má u sebe bratrův spojenec, král Ramusan. Ten, aby Taluse zastavil, najímá Mathayuse a společně s ním i germánského válečníka Olafa. Mezitím Talus unese Ramusanovu dceru. Pokud ji Mathayus zachrání, Ramusan mu ji dá za ženu a s ní i celé své království. Podaří se Mathayusovi znovu získat dávnou moc a slávu? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (94)

Paviozo odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosté znásilnění historie, kinematografie a všeho co vás napadne. Hlavní hrdina akáďan, příšerný herec, co bojuje kdesi na starověkém východě s asiatama, do toho jeho kámoš Olaf, Teuton z Germánie (??), Ron Perlman který svou rolí zde klesnul až na samé dno. Akční scény vypadají vážně jako parodie ("bacha, týmhle je armáda mocného Talase....kolik jich je? asi 50"), kostýmy sebrali někde ve skladech (asiaté v římském tělovém brnění s římskou důstojnickou helmou na hlavě). Vážně příšernost, snažil jsem se to dokoukat, moc jsem se snažil, ale stejně jsem musel přeskočit až na konec. A ten byl stejně hrozný jako celý film. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Kupodivu jsme se dočkali výrazného zlepšení, oproti předchozímu dílu. Přesto však ne takovému, aby se opět nejednalo o silně podprůměrný snímek s nelogickým dějem a s mizernými herci. Scénář opět úplně mimo mísu, je pojatý velmi jednoduše a děj jako takový je absolutně bez spádu, či nějaké atmosféry. Herecké obsazení o poznání lepší, přesto zde není snad ani jediná postava, která má nějaké charisma. Dialogy či nějaký humor je zde buď velmi špatný nebo velmi násilně protlačený až nevkusný. Souboje celkem ujdou, celkový dojem kazí špatná kamera a střih. Jako zlepšení tu jednoznačně je, o tom žádná. Snad budou tvůrci touto vzestupnou tendencí pokračovat a další díly Krále Škorpiona budou už jen lepší a lepší. 2/10. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Lacný guláš uvarený zo všetkého čo tvorcov návale inšpirácie napadlo (indické prostredie, ninjovia, rímsky vojaci, atď.). Billy Zane ako záporák si to prehrávanie celkom užíva, Ron Perlman je tu len kvôli jeho menu na obale DVD. Victor Wester v hlavnej úlohe herecky nezaujme, ale v boji je celkom uveriteľný. Bitiek ako takých je celkom dosť, ich kvalita ale zodpovedá cenovej kategórii filmu a na to že sa má jednať o boj medzi kráľovstvami, tak tie dva tucty komparzistov na bojisku pôsobia trošku smiešne. Výrazné plusové body ale dávam za tú šikmookú krásku, čo za film vystriedala aspoň tri sexy obtiahnuté úbory. 3+/10 ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Můžeš to zkrátit a říc mi, koho mám zabít!!??........... Má to vtip, dobrou akci a parádní herecké obsazení. Ale tím to končí. Dramatizace příšerná, kamera mdlá, triky strašné. Je to lepší než dvojka, ale jedničce to samozřejmě nesahá ani po kotníky. CITÁT - Ať praskají lebky............. Nemám rád filmy, kde se dvacet komparzistů snaží dělat davové scény. Tady je to obráceně. Hodně až možná moc lidí na davové bitvy, ale jsou totálně nevyužití. Některé záběry se dokonce opakují. Příkladem je určitě situace okolo 40 minuty. Najde se v tom příběhu pár dobrých střípků, jako třeba animované přechody mezi obrazy, ale ty se pak někam nenávratně vytratí. Dobrý je také souboj okolo 50 minuty, ale jako celek je to hrozný. CITÁT - Co je to za démony??!!......... Okolo 60 minuty mě to celkem přestalo bavit. Tvůrcům docházel dech a ne se z toho nějak vykroutit. Dokonce jsem odešel do kuchyně udělat si kafe a ani jsem nezmáčkl "pause". Tři bojovníci z knihy mrtvých jsou trapní. CITÁT - A pak tady vybudujeme říši, která se potahne až k branám pouště........... Má to dobrý potenciál, ale je to špatně natočené. Vyzvednou bych měl i dobrou choreografii některých soubojů. Například Tsukai vs. Kobra. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Kým jednotka bola veľmi zábavným béčkom s výborným Rockom, dvojku a trojku môžeme hodiť do jedného vreca (na odpadky?). Reiné sa snažil o vtip a nadhľad, ale príliš sa mu to nepodarilo. Rovnako ani obsadenie hlavného hrdinu. Záporák Zane ušiel, ale najväčším pozitívom bola fešná Krystal Vee, na ktorú sa príjemne pozeralo. Inak bieda... 30% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • V jednej scéne má Mathayus (Victor Webster) starý ďalekohľad s kryštálom, no v nasledujúcej už má v rukách renesančný ďalekohľad. (Aligon)
  • Talusová (Damian Mavis) armáda používa v bitke trebuchety, vrhače kameňa s protizávažím, ktoré sa v čase príbehu (cca 3000 pred nl.) určite nemohli používať, pretože ich vynašli až v 12. storočí. (beso74)

Reklama

Reklama