Reklama

Reklama

Král Škorpion - Bitva osudu

  • Česko Král Škorpion 3: Bitva osudu (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Kdysi prosperující Mathayusovo království je v troskách. Překvapivě to nebyl člověk, kdo krále srazil na kolena, ale plíživá a strašlivá morová nákaza, která si vyžádala i život jeho ženy. Mathayus se opět stává obyčejným žoldnéřem. Egyptu nyní vládne mocný král Horus, jeho mladší bratr Talus je ale přesvědčen, že králem se měl stát on. Aby mohl svrhnout krále, vydává se se svou armádou na Dálný východ pro Knihu mrtvých, kterou má u sebe bratrův spojenec, král Ramusan. Ten, aby Taluse zastavil, najímá Mathayuse a společně s ním i germánského válečníka Olafa. Mezitím Talus unese Ramusanovu dceru. Pokud ji Mathayus zachrání, Ramusan mu ji dá za ženu a s ní i celé své království. Podaří se Mathayusovi znovu získat dávnou moc a slávu? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (94)

castor 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat, už jednička byla mdlá a to ještě mohla děkovat za to, že hlavním rváčem byl Dwayne Johnson. Pochopitelně neměl zapotřebí cpát se do pokračování (a mohl si vybírat ambicióznější projekty), takže s ním odešel i sympatický nadhled a svižná akce. A co bychom mohli čekat od trojky? Samozřejmě ještě těžší dobrodružná klišé a méně smysluplného děje. Na druhou stranu holandský režisér Roel Reiné, který se stal odborníkem na levná pokračování slavnějších filmů (Živý terč, 12 kol, Rallye smrti), s malými rozpočty zvládá docela dost muziky. Takže své diváky si i v tomhle pokračování najde. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Lacný guláš uvarený zo všetkého čo tvorcov návale inšpirácie napadlo (indické prostredie, ninjovia, rímsky vojaci, atď.). Billy Zane ako záporák si to prehrávanie celkom užíva, Ron Perlman je tu len kvôli jeho menu na obale DVD. Victor Wester v hlavnej úlohe herecky nezaujme, ale v boji je celkom uveriteľný. Bitiek ako takých je celkom dosť, ich kvalita ale zodpovedá cenovej kategórii filmu a na to že sa má jednať o boj medzi kráľovstvami, tak tie dva tucty komparzistov na bojisku pôsobia trošku smiešne. Výrazné plusové body ale dávam za tú šikmookú krásku, čo za film vystriedala aspoň tri sexy obtiahnuté úbory. 3+/10 ()

Reklama

CrazymanM odpad!

všechny recenze uživatele

Špatné,co víc na tohle říct?!Trošku mi to připomnělo Sandokana(nevím moc proč?) a nejspíš se raději podívám na seriál Herkules nebo Xena.Ještě mě čeká poslední(doufám) pokračování,Cesta za mocí,ale musím se na to opravdu dobře připravit,neboť už tento a předchozí "díl" byly opravdu velkým soustem!!! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednu hviezdicku davam za vypravu, lebo vzhladom na rozpocet to nevyzera uplne zle. Lenze spracovanie je mizerne. Od debilneho pribehu cez nevtipne hlasky az po fadne spracované akcne sceny. Proste slabota a jednoznacne najhorsi diel. P.S. Aj tá najtuctovejsia epizoda Xeny je ovela zabavnejsia a lepsie natocena. ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Proč se tímhle vůbec někdo zabývá?! Hodně špatný film, hodně zlé bojové scény a velmi podprůměrné herecké výkony. Tohle je snad horší, než kdejaký 10 let starý TV seriál. Ron Perlman koukám už bere taky všechno a teď tomu nasadil korunu. Nejenom, že tu vypadá jak idiot, on i tak hraje. No a o těch ostatních nemá cenu radši ani psát. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Talusová (Damian Mavis) armáda používa v bitke trebuchety, vrhače kameňa s protizávažím, ktoré sa v čase príbehu (cca 3000 pred nl.) určite nemohli používať, pretože ich vynašli až v 12. storočí. (beso74)
  • Původně se mělo točit na blíže nespecifikovaném místě v Evropě (pravděpodobně v Maďarsku nebo Bulharsku), ale nakonec se štáb rozhodl pro Thajsko (filmovalo se v Bangkoku a okolí). (fiLLthe3DD)
  • V jednej scéne má Mathayus (Victor Webster) starý ďalekohľad s kryštálom, no v nasledujúcej už má v rukách renesančný ďalekohľad. (Aligon)

Reklama

Reklama