Reklama

Reklama

Ve spánku

Trailer 2

Před rokem ztratila Sarah syna a stále se nemůže zbavit bolestných vzpomínek na něj. Jedné noci pak srazí mladíka Arhura, který jí jejího chlapce velmi připomíná. Zdá se, že ho pronásleduje záhadný útočník, a tak se Sarah rozhodne pomoci mu. Ale věci nejsou, jak se zdají, a setkání s Arthurem ji může ohrozit. Když si to však Sarah uvědomí, je už příliš pozdě... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (92)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už pomaly na začiatku filmu som pochopil,že tento film bude mať ďaleko od logiky,uvediem príklady-Ich prenasleduje auto a jasné že ich to auto prebehne ale ešte za jazdy na nich zasvieti baterkou,potom si do domu pozve neznámeho človeka ako keby sa poznali dlhé roky a potom sa čuduje čo sa to vlastne deje a za tretie nemala doma telefón v 21 storočí to si už robia srandu.Ale po týchto koko....ch to začalo naberať dobrú akciu a disponovalo to aj slušným napetím.,keď to všetko začalo dávať zmysel.Ma to atmosféru,napetie ale chyba tomu prepracovanejší príbeh.Už som bol rozhodnutí dať 3* ale zato že tento film nemal Happy end,ktorý býva skoro v každom podobnom filme tak dávam o niečo lepšie hodnotenie ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Hodně rozporuplný film, který mi při hodnocení docela zamotal hlavu. Na jednu stranu výborná kamera, slušná atmosféra a celkem zdařilé pokusy o originalitu. Na druhé straně několik naprosto zbytečných zvratů (například havárie ke konci), opakování scén, jejichž obsah se už divák z filmu dávno dozvěděl, akorát je dostane ještě jednou - ve vizuální podobě, což působí jako samoúčelné natahování, aby film dosáhl alespon hraniční celovečerní délky. Shrnul bych to jako docela působivý, ale velice nevyrovnaný horor. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Možná půjdu proti proudu, ale od Francouzů jsem čekal o malinko víc. Ano, je to napínavé (jakž takž), je zde pár scén, které stojí za to, ale to je tak vše. Děj a celková pointa je jasná od 15 minuty, takže Vás to nijak nepřekvapí a jen tak nějak čekáte na konec. Je to škoda, protože jsem měl velká očekávání a dostal jsem cosik nemastné a neslané. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...že si mamina po smrti svojho syna pripustí k telu náhodne ( aj duševne ) raneného , nechceného stoppera ( svedka udalosti , ktorá mu robí problémy ) a ten sa pýši vekom , aký mal jej " odídený " syn ... využije jej priazeň , zablúdi ju do svojich problémov a ako sa to na thrill patrí...ona sa s ním napínavo vyrovná ( alebo on s ňou , či On s nimi ) ? NEE . Nie je to ale také komlikované , ako je to napísané , práve naopak. Tento x mali francúzi " slabú chvíľku " a nikdy by som to neporovnála s Fr. " highvoltage " snímkami poslednej doby. Trpezlivosť - Frantíci to vykopnú a budem(e) sa diviť. Ale tieto diéty ee. A že za čo tie 3 bodíky ? Za kameramana a Anne ´ NIKITA ´ Parrilaud predsa. ( ďalší dôkaz , že destinácia neznamená kvalitu ).K 4ke mi totiž chýba ten, nie tak často požívaný vitamín , ktorý by prisunul snímok k novým časom . ()

tahit 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy, kdy francouzské filmy braly dech. Žel další variace na téma, které jsem v hollywoodském podání viděl několikrát se všemi atributy tohoto žánru. Nechci říct, že jde o zcela promarněný čas, ale po slibném začátku bych si raději dal dvojku osvěžující beaujolais, než takový zážitek. O to víc to mrzí, že tomu chybí takový ten typický francouzský esprit a něco jaksi navíc, co by se odlišilo od angloamerického stylu. Snadno předpověditelný příběh, který nemá vůbec jasno v tom, čím chce být. Jestli thrillerem nebo hororem. I když na druhou stranu je pravdou, že tyto dva žánry často splývají. Shrňme si to. Po pravdě řečeno, co vyleze traumatizovaná Sarah z auta, když nezvládla situaci a srazí neznámého muže a pomůže mu do auta a včetně nabídky první pomoci je zápletka zajímavá a jakžtakž důvěryhodná, až potud dobrý. Dále už jen prostinký scénář a plno nelogických zvratů. Takže nakonec když to vezmu kolem a kolem, tak ten konec dle mého soudu film definitivně dorazil. A nic na tom nemění fakt, že v tom hraje herečka Anne Parillaud, která patří jistě právem do první francouzské filmové ligy. V úhrnu je tedy film pro mne určitým zklamáním. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Keď Sarah (Anne Parillaud) zrazí mladíka, snaží sa mu pomôcť, vráti sa do auta, kde vysype celý obsah tašky na sedadlo spolujazdca, hľadajúc telefón v snahe privolať pomoc. Po chvíli si neznámy muž sadá na to isté sedadlo, ktoré je už prázdne, pričom by malo byť zapratané vecami. (peiton)

Reklama

Reklama