Reklama

Reklama

Aljaška

(TV film)
  • Česko Aljaška film a realita
všechny plakáty

Obsahy(1)

Během čtyř let kamera sledovala příběhy kluků v reálných exteriérech Aljašky a Kanady. V průběhu natáčení se kluci doslova měnili před očima, měli možnost vidět a srovnávat svoje představy se skutečností a romantiku s realitou. Museli podstoupit tvrdou přípravu, aby se naučili základním návykům pobytu v divočině. Na začátku příběhů bylo klukům 10 let, na konci už 15 let. Pochopitelně jejich reakce a chování v každém díle svědčí o dobrodružném, ale tvrdém dospívání.
Dokument odpovídá na otázky, které autor dostával po odvysílání seriálu od diváků, nebo na četných besedách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

otík 

všechny recenze uživatele

Takový celkem podivný dokument zachycující v různých časových okamžicích rodinku, která lozí po horách a zdolává další úskalí divočin. Napadlo mě hlavně kdy vlastně ti klučíci chodili do školy a kde na to ta rodina brala peníze. To asi není zrovna normánlní při dokumentu tohoto typu, co? Podle názvu jsem čekal krásy divoké přírody, dostalo se mi ale tréninku dvou zálesáků. Fakt podivnost. ()

Reklama

Reklama