Reklama

Reklama

Aki Sora: Yume no naka

  • angličtina Aki Sora: In a Dream
všechny plakáty
Animovaný / Pornografický / Romantický
Japonsko, 2010, 2x25 min

Obsahy(1)

Pokračovanie krátkeho filmu Aki Sora (2009). Nomi by sa rada zblížila so svojou spolužiačkou, do ktorej je tajne zamilovaná. Nesmelá Kana má však oči iba pre Sora - Nominho brata a dvojča. Nomi chce Kane pomôcť, na druhej strane však na svojho brata začína žiarliť. (Palisander)

Recenze (6)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Aki Sora je vďaka svojej minutáži trošku komplexnejšie a aj by som povedal, že trošku hlbšie. Sora je na roztrhanie a vidíme ako sa vysporadúva nielen s láskou k svojej sestre ale aj zo záujmu od iných dievčat. Ako predtým tak aj teraz ostávajú závažné psychologické problémy akoby odfláknuté a sústredenie je hlavne na hard ecchi a soft hentai scénach. Ale treba povedať, že tá posledná nemala chybu... ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Popelka Sora podruhé, za svou dobrotu a posluhou u sester získává další zasloužené odměny. SPOILER: Původně jsem chtěl dát pouze dvě hvězdičky, ale za ten freudovsky logický konec přidávám třetí. Lesbická sestra - dvojče závidí bratrovi penis, protože si myslí, že jedině ten jí schází, aby se do ní zamilovala kamarádka. Proto chce bratra o něj připravit nejdříve tím, že by mu ho odstřihla nůžkami, v posledním okamžiku si to ale rozmyslí a ačkoli bratra nenávidí, pouze se s ním vyspí, aby ten penis na okamžik vlastnila. To mi přijde celkem geniální. ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Potešilo ma hlavne, že venovali oveľa viac času druhému dvojčaťu, než v predchádzajúcom diely. A ten koniec... Od začiatku som dúfal, že by taký mohol byť, no naozaj som si nemyslel, že aj skutočne bude... "Krásne" úchylné... Ďakujem... ()

Katsuragi 

všechny recenze uživatele

Další pěkný počin co se týče incestu. Autoři se teda nedrželi zcela předlohy a dost toho vynechali. Taky to že to ukončili dříve než autor dokončil předlohu vlastně vedlo k tomu, že zbylo hodně otázek. Pro ty co je toto zaujalo bych doporučil přečíst si předlohu. Jinak pro obyčejného jedince není potřeba. ()

Palisander 

všechny recenze uživatele

Plynule nadväzuje na predchádzajúcu krátky film. "Rafinovaným" spôsobom, pomocou štipky "psychológie" sa podarilo zapojiť do "deja" viac postáv. Teda, postáv... Konkrétne ďalšie dve dievčatá. Nuž, neprotestujem ;-). ()

Reklama

Reklama