Reklama

Reklama

11-11-11

  • USA 11-11-11
Trailer

VOD (1)

Joseph Crone je autorem mnoha knižních bestsellerů a člověk bez víry, ztrativší kdysi po velmi bolestné události.Po nečekané autonehodě, jenž nastala v 11 hodin a 11 minut se po několika dnech dozvídá od svého bratra Samuela, že jejich otec brzy skoná. Příliš nenadšen Joseph tedy odjíždí do Barcelony za svou rodinou, se kterou se v minulosti odcizil. Ztracenou víru se v něm snaží probudit jak jeho bratr, kázající nadále v náboženství, tak jeho otec ležící na smrtelné posteli.Joseph po svém krátkém příjezdu začíná vidět cosi podivuhodného a nemožného, co nepatří do našeho světa. Jde o démony mající v úmyslu zabít jeho bratra Samuela.Čím blíže se přibližuje magické datum 11. 11. 2011 jsou útoky démonů horší a Josephovi nezbývá, než svého bratra ochránit, který má sehrát velmi významnou roli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Testament 

všechny recenze uživatele

Ach Darrene, co mi to ksakru děláš? Saw 2, tam bylo vidět, že ti práce za kamerou jde. Genetický opeře jsem se vyhnul, ale tohle? A s tím jako míříš do kin? Tak to sis jako ucvrnknul, no ne? Hlavní hrdina (spisovatel) je obsazený absolutně nudným hercem, celek je mdlý, lekaček moc není. Ale čím jsi mě teda vážně nasral, že celý film se nic zásadního neděje a celý to vypadá jako béčko točený někde na východě. Nebýt (opět) šokujícího konce, tak jinak nevím,nevím. V porovnání s "konkurencí", tak Insidious bylo mnohem, mnohem lepší. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Josepha trápí zlostné vize mající co dočinění s jedenáctkami. Blíží se 11. listopad a po nehodě, ze které zázračně vyvázl bez zranění, se vrací do svého rodiště poblíž Barcelony. Ani tam ale vize nemizejí, naopak zvyšují na intenzitě a v sázce už není jen jeho psychické zdraví, ale něco mnohem důležitějšího... Nejvíce na filmu se dá ocenit poměrně slušná atmosféra. Nápadů tu je jen poskrovnu, a dále se mi trošku zdálo, že film mohl být lépe obsazený. Záběry z CCTV kamer byly parádní a dodávaly příběhu toliko potřebný hrůzný aspekt. Jinak ta pointa se mi zdála naroubovaná na poslední chvíli, ale budiž. Celkově slušná podívaná. ()

Reklama

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Celých 87 minut člověka zabíjí leda nuda v podobě toporných dialogů a ještě tupějších výrazů hlavního hrdiny, který pořád čumí do blba. Vrcholem je pak závěrečná scéna, kdy jsem se smíchy válel na podlaze. Tohle bude asi velký megafilm na jisté komerční televizi. Normálně to je jen velký megashit na všem ostatním! ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

11.11.2011. Toto datum si přímo říkalo o nějaký film, jako je tento. Samozřejmě například se snímkem Číslo 23, který se číselnou tématikou také zabývá, se tento film nedá srovnávat. Vyzvedl bych nápad. Děj a zpracování už mě tak moc nenadchlo, vesměs se tam nic moc neděje, občas nějaká průměrná lekačka. I proto vás (stejně jako mě) překvapí celkem zajímavě vyřešené rozuzlení. ()

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

"Ty piješ? Aj Ježiš pil." Žiadny kasový trhák. Film o číslach, ktoré otvárajú bránu medzi dvomi svetmi. Všadeprítomne jedenástky ohlasujú blízky príchod neživých bytostí, ktoré by mali pravdepodobne zvrhnúť cirkev. Námet celkom zaujímavý, film mal dobre nabehnuté (prvých desať minút) no sľubná atmosféra sa vytráca už po miliónovom zobrazení démonických bytosti, ktoré začínali byť už otravné. Horor dosť vlažný, temnota prevládala no aj tak som si celý čas iba v dlani žmolil prsty. Nezalieval ma studený pot, netriasol som sa od hrôzy, nemotorne som sa vo svojom kresle prevracal z jednej strany na druhú a hľadal to najpohodlnejšie miesto. Po polhodine som definitívne prijal fakt, že ani tento horký horor neprispeje do mištičky úspechov. Neprišiel si pre mňa nejaký zohavený démon ani anjel s hadmi obmotanými okolo vlastných nôh len nekončiaca nuda, ktorá bola čiastočne ale iba čiastočne znesiteľná. 11 11 11, dátum, ktorý mal rozhodnúť o zajtrajšku a priniesť konečný koniec všetkého živého na Zemi. No prišiel iba nízkorozpočtový film, ktorý stojí za deravý groš. Zhrňme si to. Slušné tempo, atmosféra ako cez kopirák, herci mierne kolísaví, réžia do počtu aj so scenárom. Podpriemer. 40% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu je pochopitelně mnohokrát k vidění číslo 11. Některé jsou ihned viditelná (např. na hodinách). Jiné jsou lehce skrytá, jako například číslo hotelového pokoje hlavního hrdiny Josepha (Timothy Gibbs) je 713 – když čísla jednotlivě sečteme, dostaneme právě číslo 11. (Hovadin)

Reklama

Reklama