Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Chon a Ben jsou pěstitelé marihuany. Chon je bývalý voják US Navy SEAL, který propašoval semena marihuany do USA z Afganistánu, kde byl na vojenské misi. Díky Benovým schopnostem a Chonovým kontaktům prodávají nejlepší trávu v celé Kalifornii. Je to celkem bezpečné podnikání, zvlášť když mají pod palcem agenta z protidrogového. Oba díky marihuaně zbohatnou a Ben věnuje svůj čas i vydělané peníze charitativní činnosti v Africe a Asii. Oba žijí v otevřeném vztahu s dívkou jménem Ophelie. Jejich úspěšného byznysu si ale všimne mexický drogový kartel, jehož šéfka s nimi chce spolupracovat. Dostávají od kartelu nabídku na obchod, "která se neodmítá." Mladíci ji však odmítnou. Než ale stihli utéct do Indonésie, Ophelia je unesena. Chon proto se svou bývalou vojenskou jednotkou rozpoutává v okolí městečka Laguna Beach nemilosrdnou drogovou válku. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer

Recenze (805)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

No já nevim, Savages se na jednu stranu tváří jako akční thrillerová oddychovka se sexy vizuálem, u které radši neradno přemýšlet, ale pod povrchem vidím spíš urputnou snahu o postmoderní cosi. O co nejefektnější vyjebávku s divákem, která nezvládnuté vyprávění maskuje jako podvratnou hru s očekáváním, čímž sebe samu obhajuje. Nezajímalo mě kdo komu co udělá, kdo koho podrazí, kdo s kým vlastně ve skutečnosti peče. Motivace většiny postav se ztrácí mezi jednotlivými vychtěnými zvraty, v závěru už je pak úplně fuk, jestli se všichni postřílejí, nebo si navzájem odpustí. Divoši jsou přece nepředvídatelní a nevypočitatelní... no, a na téhle obhajobě to vlastně celé stojí. Nezájem. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký režisér Oliver Stone po osem ročnej odmlke natočil ďalší film. Úprimne som sa tomu potešil, pretože jeho doterajšia tvorba ma vždy dokázala zaujať. Považujem ho za skúseného, nápaditého a vysoko profesionálneho režiséra. Preto som očakával kvalitný filmový zážitok. Lenže naivný príbeh o dvoch díleroch marihuany, čo žijú v sodomistickom vzťahu s blonďavou blbkou, ma hlboko sklamal. Povrchnosť tejto témy by som dokázal hadám aj prekusnúť, ale ten plytký, vypočítavý, komerčný štýl akým to natočil ma doslova znechutil. Zdá sa, že už sú nenávratne preč tie časy, keď ma Stone ohuroval svojou progresívnou umeleckou filmárčinou. Toto čo mi teraz naservíroval bola len akási nepodarená parafráza na Tarantinov kultový snímok Pulp Fiction, ktorá vyústila do skoro až béčkového akčného snímku s umelo prekombinovaným vyvrcholením. Keby to bol debut nejakého mladého, dvadsaťpäť ročného režiséra, tak by som to bral, ale od Olivera Stonea som rozhodne čakal oveľa viacej. *** ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ou.. Téměř plná PÁLKA!! Úžasný Thriller, který je Stylový, Moderní.. Zcela něco Nového a pro dnešní mládež strašně Atraktivní ! .. Zíral jsem jak krásně a nevídaně je to celé natočené, celé je to podtrhnuté krásným Soundtrackem ! Brutalita je Perfektní, Peters se s tím nesere! Záporák je Super! Hnusný, slizký Mexičan! A závěrečný TWIST jsem fakt nečekal a mile potěšil.. Doporučuji Všem Divochům! ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Stone mi nějak přestává hrát do noty, doufejme, že jen mimořádně. Prvních dvacet minut jsem si říkala, že by se z toho mohl vyklubat zajímavý film a to i přesto, že ústřední švédská troječka je zatraceně nesympatická. Ale nějak mi to ještě pořád zavánělo šmakem obchodníka se smrtí, kdy zbraně vystřídala travka. Druhou půlhodinu jsem si říkala, že se z toho třeba v druhé polovině vyklube něco... Třeba něco, co bude stát alespoň trochu za to, ikdyž mě film už totálně nudil a nesympatičtí, ke všemu i nezajímaví, mi v něm začali připadat úplně všichni. Ale nevyklubalo se z toho vůbec nic, co by stálo za řeč a já se celou zbývající hodinu musela přemlouvat, abych vůbec vydržela do konce. A ač jsem vydržela, a ač tentokrát i bez použití rychloposuvu, stejně to bylo utrpení, které ve mě vyvolalo dojem, že mě právě odpanila tetka migréna. PS: Snad jen jednou jedinkrát mě tenhle plytký kousek zaujal, a to scénou, která ve mě vzbudila vzpomínku na tenhle song. PS2: Pokud možno, stahujte titule od larelay a radmas (titulkari.com), páč ty na titulky.com jsou hrozivě nepodařené. 20% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak bal jsem se aby nam pan Stone prilis nevymekl protoze uz WTC nebyl zrovna hit ale nastesti neco jeste ze staryho Olivera Stona zbylo takze zatim co u WTC to byly slabsi 3* tak tady to jsou urcite silnejsi 3* dal bych i ctyri ale je fakt ze ta delka je na podobny film prehnana a ke konci uz sem se zacinal lehce nudit jinak toho typicky lehce provokativniho podani na jake jsme u tohoto rezisera zvykli se tu dockame ale je fakt ze je ten film ukecanej az moc takze ve finale urcite lepsi prumer ale zase nic z ceho bych se posadil na prdel ()

Galerie (51)

Zajímavosti (29)

  • Lado (Benicio Del Toro) říká O (Blake Lively), že je čas na koupel. Poté je však možné si všimnout, že má O na krku stopy od krve, kterých by se při koupeli zbavila. (Timak)

Související novinky

Stoneova marihuana láká hvězdy

Stoneova marihuana láká hvězdy

25.04.2011

Pozoruhodnou sbírku zvučných jmen se může pochlubit thriller Savages, který začne v červenci natáčet Oliver Stone. V adaptaci bestselleru Dona Winslowa si komiksoví mladíci Aaron Johnson a Taylor… (více)

Reklama

Reklama