Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Chon a Ben jsou pěstitelé marihuany. Chon je bývalý voják US Navy SEAL, který propašoval semena marihuany do USA z Afganistánu, kde byl na vojenské misi. Díky Benovým schopnostem a Chonovým kontaktům prodávají nejlepší trávu v celé Kalifornii. Je to celkem bezpečné podnikání, zvlášť když mají pod palcem agenta z protidrogového. Oba díky marihuaně zbohatnou a Ben věnuje svůj čas i vydělané peníze charitativní činnosti v Africe a Asii. Oba žijí v otevřeném vztahu s dívkou jménem Ophelie. Jejich úspěšného byznysu si ale všimne mexický drogový kartel, jehož šéfka s nimi chce spolupracovat. Dostávají od kartelu nabídku na obchod, "která se neodmítá." Mladíci ji však odmítnou. Než ale stihli utéct do Indonésie, Ophelia je unesena. Chon proto se svou bývalou vojenskou jednotkou rozpoutává v okolí městečka Laguna Beach nemilosrdnou drogovou válku. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer

Recenze (805)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol po dlhej dobe pre moje oči dosť drsný film. Nie že by mi to vadilo, nie som žiadna padavka, to len tak na okraj aby ste vedeli, že v tomto filme nie sú žiadne slepé náboje a ani tupé nože. Oliver Stone drsnú réžiu vie a tu v je opäť vidno. Príbeh je podstate jednoduchý, ale dosť zaujímavý, aby upútal vašu pozornosť. Okrem príbehu by som povedal, že vás upúta skôr herecké obsadenie, ktoré je fakt oku lahodiace. Travolta ako tak trochu posraný policajt, Benicio Del Toro ako najväčší hajzlík, s ktorého ide skutočne strach, Salma Hayek ako drsná (stále prsnatá) šéfka kartelu a ústredné duo Kitsh a Johnson ako záchrancovia svojej milovanej Blake Lively. Film je dosť dobrý a čím viac pribúda minút, tým je film zaujímavejší. Záver filmu sa skutočne podaril, ale dĺžka filmu by potrebovala trochu skrátiť. 70% - 3* ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Super film, co opravdu strhne příběhem, který mi po traileru přišel trochu podivný. Aaron Johnson a Taylor Kitsch jsou skvělá dvojka a fakt jsem jim fandil. Jasně je to přitažený za vlasy, že dva mlaďoši mohou soupeřit se supermocným kartelem, ale je to podané zábavně a poutavě. Oliver je holt stále kanón. Škoda tedy rozplizlého konce, který mi malinko zkazil dojem z fakt bezvadnýho filmu. BTW Blake Lively byla fakt nevýrazná a dračice Salma ji i ve svém věku totálně válcuje. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe konečne od Stona niečo nadprimerné, aj keď veľmi tesne. Už potreboval zabodovať ako za starých časov...Zhulený a jebací úvod ma trochu otravoval, ale akonáhle dôjde k únosu, film začína byť podstatne zaujímavejší . Najväčší podiel na tom má Stonovo eso a je ním Benicio Del Toro. Jeho "Lado" je riadne slizký hajzel a práve zvedavosť ako tento parchant skončí, drží diváka v napätí. Lúpež troch miliónov bola dobrá akčná scéna, ale mnoho ich tu nebude. Nasral ma naťahovaný, dvojitý záver, ktorý mi pripadal absolútne zbytočný. Stone chcel byť na staré kolená asi veľmi "cool", ale akurát dosiahol to, že ním zkazil všetko dobré, čo dovtedy divák videl. Benicio Del Toro je napriek tomu tak silný dôvod, aby som film doporučil, že mu preto niečo musím odpustiť. Slabé štyri. 70%. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Zprvu jsem plesal - Starý dobrý Oliver Stone je zpátky! Savages - Takoví normální hašišáci. Ano, Stone je zpátky, zpátky v devadesátkách. Ale ouha. Kdysi pravý vzor muže, voják a veterán z Vietnamu, nositel Purpurového srdce, symbol politické nekorektnosti, padl do osidel gender studies. Jasně, Stone byl známý liberál a demokrat, teď ale zjevně čeří vody v oblasti genderové tématiky a snaží se na filmovém plátně realizovat rovné příležitosti pro ženy i muže. Jak jinak si totiž vysvětlit, že hlavou drogového kartelu je žena, další žena je vypravěčka a svorník dvou nemastných neslaných hrdinů, dohromady trochu neuvěřitelného trojúhelníku, charismatického hrdinu abys pohledal, ženy se tu svěřují jedna druhé, nejlépe v rozpoložení večera v ložnici na lůžku, jedna totiž ztratila děti a druhá rodiče, obě si prošly těžkým obdobím a o tom se prostě MUSÍ mluvit. Uf. Ještě že tu byl starý dobrý Benicio Del Toro, jinak nebylo komu fandit (a mezi námi - on byl jediný, kdo táhl ten film, což je při nesoudné dvou a půl hodinové stopáži úloha celkem sisyfovská). A to nebyl jediný problém - také se nám sem zatoulaly scény z jiných filmů - detektiv americká DEA brečí u postele své na rakovinu umírající manželky...a prý ,,divoši". Stone vyměkl... ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Fajn 2* kvôli Salme Hayek. Inak pre mňa osobne nezaujímavý film. A ten koniec pekne pokazili. Myslela som, že aspoň ten za niečo stál a zrazu bolo všetko inak. A Ophelia je dobrá krava, keď má ešte tú drzosť si vyberať čo bude jesť. Vraj šalát.... puča. A viem prečo mi "hustý" John išiel tak na nervy a hnusil sa mi. Lebo hral hnusného Johna Cartera. A výkon Blake Lively, no čo ja viem ukázala nám, že jej idú sex scény. Gratulujem. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (29)

  • Okrem viacerých miest v Kalifornii navštívili filmári aj Indonéziu. (MikaelSVK)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu Dona Winslowa z roku 2010. (Terva)

Související novinky

Stoneova marihuana láká hvězdy

Stoneova marihuana láká hvězdy

25.04.2011

Pozoruhodnou sbírku zvučných jmen se může pochlubit thriller Savages, který začne v červenci natáčet Oliver Stone. V adaptaci bestselleru Dona Winslowa si komiksoví mladíci Aaron Johnson a Taylor… (více)

Reklama

Reklama