Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od prvního dobrodružství, které Tim prožil u jezera Loch Ness uplynuly dva nepříliš šťastné roky. Matka Anna totiž zemřela při autonehodě a otec Eric zlomený ztrátou začal pít. Na prázdniny chce vzít Tima na Borneo, chlapec však letenky tajně přeobjedná a Eric až v letadle zjistí, že letí do Skotska. Tima tam volá nejen vzpomínka na šťastné chvíle, ale také druidský náramek, který dostal od Okiho. Ten ho také přivede ke skrýši ukrývající starobylou mapu, která ukazuje cestu k druidské svatyni, jež střeží záhadný poklad. Když se otec na jeho výpravě odmítne podílet, rozhodne se Tim vyrazit sám. Netuší, že má v patách Paula, který celé dva roky čekal na příležitost zmocnit se pokladu, a s ním celou bandu žoldáků. Znepokojený otec spěchá za synem, doprovázen Emmou, která dokonale zná okolí jezera a v pravou chvíli se objeví také šestisetletý druid Oki, aby se spolu s Timem pokusil zachránit vzácný poklad. Nechybí ani jezerní příšera a do událostí zasáhne také Merlin. (nash.)

(více)

Recenze (13)

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

To bola hroza, ako vedia znetvorit detsky film:( Uplna nuda s malym okuliarnatym chlapcom a jeho otcom, ktory mi pripadal, akoby to nemal vsetko v hlave pohromade. Nepochopil som, ako nemohol vediet, ze je v nespravnom lietadle. A to zaskodnicke komando na cele s tou prihluplou blondinou tiez nemalo chybu, ale teraz to myslim v negativnom slova zmysle. Najviac ma dorazil ten nepodareny klon druida, ktory sa podobal na Gluma. Mozno to bol jeho brat, ktovie. A co ma najviac nasralo, tak ani poriadne neukazali tu lochnesku priseru, len v jednom nepatrnom zabere. Viac ukazovali to blbe vajce, ktore bolo skor vhodne na prazenicu, ktora by nakrmila dost bezdomovcov. Nic moc film a preto len take hodnotenie, ake si len zasluzi. Nerecyklovany odpad:) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Obsadit už do tak dost plytkého děje nesympatického dětského hrdinu, tak na to mají odvahu skutečně snad jen naši západní sousedé.. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Pokračování se moc nepovedlo. Až příliš je vidět jak tvůrci tlačí na pilu a snaží se zopakovat vše, co se líbilo v prvním díle. Neváhali dokonce nechat, zemřít sympatickou mámu, jen aby mohli do dvojky nacpat zbytečnou novou ženu jako záminku pro fádní romantiku, a naopak postavu, která v jedničce zemřela, neváhali nesmyslně vrátit, protože bez ní by to nebylo ono. Rádoby profesionální komando bylo spíš k smíchu, a ani příběh už tak zaujal. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvý diel som nevidel a na toto pokračovanie som natrafil len úplnou náhodou. Je to nudný, zle natočený detský dobrodružný fantasy film o malom okuliarnatom chlapčiskovi, ktorý sa za pomoci akéhosi animovaného kripel druida snaží rozlúštiť "Tajomtvo jazera Loch Ness 2". Je až neuveriteľné ako dokážu nemeckí filmári dokurviť všetko do čoho sa pustia. Musím smutne skonštatovať, že vrcholom nemeckej filmovej tvorby je ich fekálne porno. V ostatných žánroch sú úplne nemožní. * ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Naivní film o malém klukovi a jeho cestě k jezeru Loch Ness. První díl byl krapet lepší, ale i tak se jedná o plácaninu, kterou ocení nenáročné publikum a to především děti. ( Hodnocení: 1/10 ) ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama