Reklama

Reklama

Nová pouliční droga dokáže svého uživatele vyslat skrze čas a dimenze, ale má jednu nevýhodu: někteří konzumenti přestávají být lidskými bytostmi. Mohou dva kolegové - zkrachovalci zachránit lidstvo před plíživou invazí z jiných světů? Hlavní roli v tomto příběhu hraje droga Soy Sauce, která slibuje zážitek totálního odpoutání mysli od těla. Její uživatelé se pohybují mimo čas a dimenze. Ale někteří se již nevrátí v lidské podobě. Vypuká tichá ivaze z jiných světů a lidstvo potřebuje zachránce. Ale co když místo hrdiny mají lidské pokolení spasit dva zoufalci, kteří si sotva dokáží udržet zaměstnání? Může tato dvojice zastavit děsivou situaci a přinést záchranu? Ne, to opravdu nemůže. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (77)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Kecy, kecy. Don vedel , do čoho ide. Ak si niekto nevšimol finále s " prstotitulami " tak hodnotí , ako hodnotí.Kráča o konverzačku , ktorá ponúkne viac , ako vyliate črevá. Don, totiž ovláda ! Ide totiž o H-pokec s H- vsuvkami, obalenými v H- Cosca H - kabáte. Na Phantasm 5-Y Ti obkročmo kašlem. Myslím , že to je asi všetko. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tak do tohodle jděte jenom s hodně otevřenou myslí. Až na takovýhle mimózní úlet jsem nebyl připraven. Nedokázal jsem se naladit na tu správnou notu. Mít něco v žilách by asi pomohlo. Pro mě v podstatě kravina s pár světlejšími momenty. Něco jako Troma bez přehnaných nechutností a s jen neškodným gore. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Hodně velkej úlet. Chvílemi nuda, chvílemi celkem zajímavé nápady, tak či onak, pokud někdo myslel tento film vážně v rámci žánru komediální horor, tak to měl natočit jinak. Udělat z toho cool vychytanou zábavu bez zbytečných nechutností a trapáren. To se ale bohužel nepovedlo, takže hodnocení nebude ani průměrné. 40% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Co naplat. Coscarelli je prostě nezávislák. Dělá si filmy po svým a ne každýmu jeho styl sedne. Já musím každopádně prohlásit, že řada dnešních renomovaných tvůrců nepobrala tolik talentu jako on. To je prostě bez diskuze. Jenom už asi opravdu nedostane nikdy šanci předvést se při nějakém papírově áčkovém filmu který by mu přinesl i oficiální uznání mimo to, že patří mezi nejkultovnější trashové tvůrce. Každopádně tato ulítlá vyjetá a těžce nezávislá ptákárna má určitě cosi do sebe i když to nedokážu přesněji specifikovat.75% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

K mému ohodnocenému filmu číslo 7000 jsem si nemohl vybrat lepší film. Na začátek říkám že jsem strašně bojoval o 5* ale díky poměrně zdlouhavému konci dávám jen 4*. Nicméně jsem se na film moc netěšil, nelákal mě a Coscarelli mě naštval zrušením Phantasma 5 takže jsem tenhle film tak trochu bojkotoval, ale nakonec si musím sám namlátit. Tohle je kulervoucí zábava. Nápady a fantasie ať zvrhlá či mírná je parádní. Herci i když třeba nehrajou nějak dobře tak jsou dostatečně sympatičtí a camea Dlouhána jen potěší. Vtipy a hlášky jsou výborné(je ze starého zákona:-)). Hudba sice nedosahuje geniality Bubba ho-tepa ale soundtrack poměrně ujde. Pro mě to byla parádní oddychovka která mě bavila a těším se na druhé kolo. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • V knihe nie je upresnené, kde sa dej odohráva, vo filme je ale situovaný do fiktívneho mesta Sherwood, Illinois. (beso74)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné novely od Davida Wonga. (Corpsegrinder)
  • Režisér Don Coscarelli sa dostal k románu Davida Wonga náhodou, upozornil ho na neho email z Amazon.com, ktorý mu ju odporučil. Hneď ako si prečítal, o čom to je, nadchlo ho to tak, že sa rozhodol natočiť film. (beso74)

Reklama

Reklama