Reklama

Reklama

Skupina studentů se vypravila do opuštěného městečka bývalých zlatokopů. Výlet se však brzy změní v boj o život. Místo, kterému původní osadníci dali jméno Ráj, se stane peklem, ve kterém musejí lidé bojovat o přežití s vlky... (TV Prima)

Recenze (24)

tron 

všechny recenze uživatele

John Rebel naozaj nie je žiadny rebel. Po medveďoch úspešne ponížil aj ďalšie hororové zvieratá – vlky. Tí síce nie sú až takí strašidelní, ako medvede, ale s trochou záujmu sa dá dobre pracovať aj s nimi. Tú trochu záujmu však pán režisér nemal a jeho snímka pôsobí mimoriadne nízkorozpočtovým dojmom. A to nielen po vizuálnej stránke (niečo do seba má snáď iba dávno opustené mestečko zlatokopov, ale ani ono nie je žiadny zázrak), ale i scenáristickej a hereckej stránke. Postavy, herci, scenár, to všetko je dno. Režisér sa zjavne ani len nesnažil, aby mu z toho vyšlo aspoň béčko a tak je výsledkom céčko. Ako minule, aj teraz siahol po reálnych zvieratách, ale čo z toho, keď s nimi ani teraz nie je dostatočne zručne narábané, celé to vyzerá nerealisticky a hlúpo, vlky vrčia a ceria tesáky, ale scény s nimi boli zjavne nakrúcané samostatne, čiže interakcia s ľudskými hercami je takmer nulová. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jak by řekli vlci - Hauuuuuuu to byla píčovina !! No možná by skončili u toho hauuuuuu, ale rozhodně by si mysleli i ten zbytek. Teda za předpokladu, že by se nejednalo o vlky z tohohle sqostu. Tady totiž vlci nemyslej. Snad nikdy jsem neviděla debilnější chování zvířat ve filmu. Jestli tohle má být vrcholová organizace vlčí smečky, tak nechápu, že už nechcípli hlady. Průser je, že lidská část obsazení se chová taky debilně. Tak komu má chudák malá rákoska fandit? Robovi. Joooo mám to budu fandit Robovi, kterej se možná chová jako totální čurák když o nic nejde, ale jako jedinej se nechová jako totální čůrák když o něco jde. Zato Kyle je kokot , kterej navíc asi bude mít problémy s erekcí a v pubertě ho možná někdo šukal do análu tak moc, až mu zcela vymrdal mozek z hlavy. Stejně tak Rob vyšukal mozek z hlavy Jess, jelikož jinak absolutně nepobírám co na tý hysterický píče, pohlaví mužského, viděla. Každopádně je to jasný. Guma k gumě sedá a tak Jess začne tokat po Kylovi a chudák Rob radši nakrmí svým tělem vlky, aby už měl tenhle posranej výlet za sebou. No a rejža? Slovy Nárožnýho - Je to Rebel !! ()

Reklama

The Viper odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož v magazínu byl psán pouze název a rok výroby, netušil jsem do čeho se pouštím, ale doufal jsem, že díky tomuto filmu mi snad noční uteče o poznání rychleji. Bohužel jsem se dočkal jen útrap a kupy myšlenek - Proč proboha někdo točí pořád takový p*čoviny ?! - Herci naprosto příšerní, stejně jako dialogy a vlastně to jediné na filmu dobré jsou nezmínění pašáci VLCI. Zajímalo by mě, kde na takové výtvory berou tvůrci peníze, čas (asi nuda), herce (???) a především inspiraci. ()

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

Do Wolf Townu je vstup pouze na vlastní riziko, přebývá tu totiž nebezpečně zákeřná a lidožravá nuda. A taky smečka hladových vlků, která by si ráda smlsla na čtveřici kamarádů, co zabloudili do opuštěného titulního městečka. Ti se však po většinu času drží uvnitř rozpadlých domů a jen výjimečně se někdo opováží vystrčit nos ven, aby byl bez milosti sežrán. Dobře mu tak, nemá dělat hrdinu. A tak se hodně řeší a kecá, postavy se chovají jako absolutní idioti, povinnou hysterickou roli zde odsral mladík, co má panickou hrůzu ze psů, v noci místo hvězd tu pěkně září reflektory a... a vy už přetáčíte film dopředu. Ani troška tý krve to nezachrání. Je to fakt hnus. Nízké hodnocení (2.0) na Imdb tentokrát nelže, takže se vyhněte velkým obloukem. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby někdo uměl film střihnout, aby scény navazovaly a nasvítit, aby přes herce nebyly šmouhy, ale scénář se mastil na place, zmíněné herce hráli kamarádi a to hlavní, zdivočelé, ale všemi mastmi mazané vlky nahradil při vší té lenosti pár docela přítulnými psíky. Nejsem žádným milovníkem psů a když sousedův třiceticentimetrový ratlík vyskakuje na plot, představuju si, že přeskočí a v ruce držím pevně svazek klíčů, ale tahle parta psíků,jejíž hlavní aktivitou je postávání a pobíhání kolem lehce proskočitelných prken, vypadala, že bych je i podrbal. O pitomostech v chování postav a jednotlivých dějových záškubech darmo mluvit. Jednu dám za to, že jsem neusnul. Ale negarantuju, že se to někomu stát může. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama