Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ally je šikovná, mladá žena, ktorá potrebuje novú prácu. Samantha je zase zaneprázdnená „super“ matka z Beverly Hills, ktorej deti potrebujú v živote aspoň trochu zábavy. Danny Donner je majiteľom továrne na čokoládu, ktorý chce okamžite spustiť veľkú reklamnú kampaň. Osud týchto troch ľudí spojí, malé klamstvo, vianočné želanie a láska, ktorá sa objaví na najneočakávanejšom mieste. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

nash. 

všechny recenze uživatele

Protivná vystresovaná matka, firma v potížích, a do toho se blíží vánoce. Někdy ovšem stačí malý omyl a ta správná osoba, aby se vše v dobré obrátilo. Nechybí láska a dokonce ani štěňátko. Zkrátka příjemná pohodovka, od které člověk nečeká nic než vánoční pohodu a samozřejmě stoprocentní happyend. ()

Reklama

lobo87 

všechny recenze uživatele

Klasický film na sobotné popoludnie, tentokrát s mierny, ale fakt miernym nádychom Vianoc. Najväčšou chybou pre mňa je prezentácia Caina na plagáte k filmu, pritom jeho úloha je minimálna... 45% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Není nad to se v předvánočním období odreagovat u tématických filmů, které jsou k tomu přímo určeny. Pestúnka pod stromček je přesně jeden z těch vánočních filmů, kde se nic moc neděje, kde nedochází k žádným konfliktům, kde není žádný záporák, prostě tenhle film sleduje život dvou žen, které spojí práce. Zatímco Samantha je plně zaměstnaná a úspěšná žena s manželem a dvěma dětmi, tak Ally je nezadaná, bezdětná, a momentálně o práci přišla. Její kamarádka jí domluví u Samanthy pohovor, ovšem místo práce v marketingu se má Ally stát chůvou pro Samanthiny dvě malé děti, které si jí ihned zamilují. Nečekejte žádnou variaci na film "Au Pair", zde jsou totiž dětičky hodné, milé, poslušné, jejich matka není žádná fúrie jak by se dalo předpokládat, ale je to obyčejná žena, která má ráda své děti a nikomu nedělá ze života peklo. Zkrátka tenhle film je idylický od začátku až do konce, tedy až na jednu dramatickou odbočku, kdy to před koncem filmu vypadá, že Ally přišla o práci i o milovaného muže, ovšem toto zdramatizování příběhu bylo zcela zbytečné a nevěrohodné, nicméně to lze autorům odpustit, protože jinak film v ničem přehnaný není a dalo by se říci, že je skoro jako ze života. A že je zasazen do vánočního období mu v mých očích jen a jen prospělo. Nečekejte nic nadprůměrného, z čeho byste si měli sednout na zadek, je to skrz naskrz průměrný vánoční film, ale zároveň film milý a příjemný. Uděluji tři hvězdičky. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama