Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrick Tucker sa s Mickeyom Steeleom zoznámil, keď obaja sedeli vo väzení. V ťažkých časoch stáli pri sebe a nikdy by jeden druhého nepodrazili. Keď sa dostanú von, rozbehnú obchod s drogami. Mickey dovezie, Pat predá. Avšak raz Mickey dodá veľmi zlý tovar. Je jasné, že niekto chcel niekoho iného riadne oklamať. V hre je 85 tisíc libier a za tie sa vraždí...
Film zachycuje posledný rok pôsobenia anglických narkobarónov a kriminálnikov z podsvetia, Tony Tuckera, Patricka Tateho a Craig Rolfeho, známych ako Essex Boys, ktorí boli v roku 1995 brutálne zavraždení v ich Range Roveri pri čakaní na dodávku tovaru v Rettendone. (sochoking)

(více)

Recenze (13)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nijak objevný a zajímavý příběh šestice prodejců a dodavatelů drog, ze kterých se zanedlouho stane jenom jedna trojice a to je ještě navíc jeden z nich policejní informátor. Všichni jsou to hrozně velcí tvrďáci, což se pozná podle toho, že jsou to korby, nebo hodně kouří, šňupají a fuckují s razancí tak 30x do minuty. Nevím, jak moc je to dle závěrečných titulků inspirováno skutečností a ve výsledku je mi to jedno, ale filmu by prospěl nějaký scénárista a režisér. ~ Nezajímavé, raději si pusťte Lock, Stock and Two Smoking Barrels nebo London Boulevard. Tohle totiž vyznívá jako jeden hrozně moc roztahaný díl nějakého seriálu, jen se zapomněli servírovat ty ostatní díly. ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

slabučký odvar z Rise of the footsoldier, ktorý patrí medzi najlepšie krimi filmy z anglického podsvetia. Vlastne ani neviem na čo to vlastne vzniklo. V podstate celý dej filmu je obsiahnutý v spomínanom ROTF avšak podstatne lepšie či už po stránke vizuálnej alebo hereckej. Aj keď si viacerý herci strihli rolu v oboch filmoch, vykreslenie postáv markantne zaostáva. Takže aby som to zhrnul... tuctová žánrovka ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem to navazuje na Casse či Rise of the footsoldier, protože trojice Tucker-Tate-Rolfe se rovněž rekrutovala z řad ICF. Jinak se jedná o vyvedenou gangsterku, kde se fuckuje o stošest, pro závěje koksu neni vidět a pánové se tady s ničím neserou. Výborná herecká sestava s Reganem, Hassanem a Maskellem tomu dodává ten kriminálnickej šmrnc a taky trochu tý důvěryhodnosti. Nemám si na co stěžovat. 90% ()

kersten 

všechny recenze uživatele

Super gangsterka.Výborne mi zapasovali nový "neokukaný" herci.Veľmi sympatický Nemá tomuto filmu čo vytknúť, bavila som sa pri tom dobre, sem tam som síce nevedela o čom rozprávajú. Ale celkovo som bola nadmieru spokojná. Tamer Hassan, ktorého som doteraz v iných filmoch prehliadla sa mi veľmi páčil, rola mu sadla na mieru. ()

kapsomut 

všechny recenze uživatele

fuck, fuckin, fucked, fuck off, fuck, fuckin, fucked, fuck off, fuck, fuckin, fucked, fuck off, fuck, fuckin, fucked, fuck off, fuck, fuckin, fucked, fuck off! Bylo tam toho až moc. Na Rise of the Footsoldier to rozhodně ani zdaleka nedosáhlo! Navíc Pate Tate měl hroznýho představitele. Nemyslím herecky, ale vzhledově. 50% ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama