Reklama

Reklama

VOD (1)

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DNESKA VEČER NEMYSLÍME ... MY JEDNÁME!“....... /// Když čórnete ,,Medvěda“ s pytlíkem koksu (doufám, že je jasný, že se nejedná o zvíře) a vyrazíte na ,,mejdlo“ za svojí tajnou láskou, může začít noc plná věcí, který se můžou přihodit každýmu z nás (chtěli byste, aby se vám něco podobnýho přihodilo). Nešikovnej (jemně řečeno) kámoš Barry, spousta ,,DUC..DUC..DUC muziky a taky trapný situace, který jsou fakt trapný. Není to ohromná jízda (na koksu), ani bláznivá romantika, ani přírodovědnej film (i když kůzlátka...). Jen z toho trčí něco jako - ,, vemte si ponaučení, jinak s vámi Teresa Palmer nebude píchat!“ Tak jo, jdu na vejšku. Tohle je totiž L.A.!!! (kecám – LIBEREC!!!) A tak Live Is Life! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že to holky vždycky poznaj. (Co? Zjisti to!) 2.) Rád hraju hru – dej svoje rty co nejblíž k těm mým. S holkama. (S klukama hraju ,,na penis“). 3.) Když slyším Duran Duran, Falca, INXS, Opus...., tak vlhnu. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No co dodat že ta šťáva za vymáčknutí nestala vlastně Dan Fogler to tady velmi zahrál dobře hodně se mi líbili a co se týče jeho kamaráda no katastrofa ani tam ve směs neměl radši být. Chybělo tam snad vše co tam mělo byt a nejvíc ta jiskra celého filmu. Hudba aspoň potěšující. Ale přesto je to ve směs povedený film. Teresa dělo. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Co dodat k mému hodnocení… Miluju hity let minulých (škoda, že dnes stačí písničku prohnat v pár softwarech na úpravu hudby a hned máte hit), miluju, když v komedii je minimum fekálního humoru a zřejmě i miluju tenhle film! Take Me Home Tonight je film, na který jsem se těšil strašně dlouho… vlastně už od chvíle, kdy jsem poprvé, zcela náhodou, zhlédl trailer. A od té doby jsem tento trailer viděl asi stokrát a písničku, podle které vznikl název pro tento film a která dokonce i hraje v onom traileru (Eddie Money - Take Me Home Tonight) znám už dávno nazpaměť. Je škoda, že nezazněla ve filmu, ale jelikož tam hrály jiné pecky, ani mi to nevadilo. Jinak možná tohle není komedie, u které byste se váleli smíchy (ale párkrát jsem se opravdu od plic zasmál), ale má něco do sebe. Nevím přesně co, ale sedí mi k tomu popis "feel good movie". Celou dobu jsem totiž uvažoval o čtyřech hvězdách, ale v posledních minutách této pohodovky jsem si uvědomil, že prakticky nemám žádné výčitky či připomínky. A to se mi u filmu stane málokdy. Takže za mě plný počet pro tuto pohodovou komedii. Tuhle noc jsem určitě nezažil naposled, to vám povídám! 100 %. ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Americká romantická komedie jako každá druhá. Jen mě těší, že režiséři a scénáristi mají ještě pořád chuť točit a psát tyhle filmy, protože jich není nikdy dost a chrlí jednu hlášku za druhou. Topher Grace je herec, který se pořádně dlouho nepředvedl (od seriálu Zlatá sedmdesátá) ve větší roli. Příjemně strávený nedělní večer. 60% ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Topher Grace jako autor námětu, výkonný producent a představitel hlavní role je bohužel zcela přebitý osmdesátkovým soundtrackem, který je mnohem lepší než film samotný. Ač se snaží jak může tuctový sto a jedenkrát provařený námět prostě lepší být nemůže. Ale ty hity od Duran Duran, Kim Carnes, Dead Can Dance anebo slavného hitu "Life is Life" od Opusu jsou snad věčné. Aspoň teda pro mě. P.S. Všimli jste si v úvodních titulcích báječného videoklipu od A-HA "Take on Me"? ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Po tom, čo Barryho (Dan Fogler) vyhodia z práce, nastúpi do auta Mikovej (Bob Odenkirk) sestry. Za nimi môžete vidieť Porsche 928 GTS, no tento model bol vyrobený v roku 1992, pričom film sa odohráva v 80. rokoch minulého storočia. (Arsenal83)
  • Anna Faris (Wendy Franklin) a Chris Pratt (Kyle Masterson) sa zoznámili počas nakrúcania tohto filmu a o rok neskôr sa zosobášili. Mali dieťa menom Jack, ale v roku 2017 oznámili rozvod. (Arsenal83)

Reklama

Reklama