Reklama

Reklama

Recenze (3)

Huguette 

všechny recenze uživatele

Velké rozčarování - potenciál by to mělo... ale podle mě je to blbě napsané, umělé a povrchní. Něco mezi Plynovými lampami, Oknem do Dvora a snad i Vertigem, ale celé nějak nepovedené. Dokonce ani Barbara Stanwyck to nezachránila. Škoda. ()

Topco 

všechny recenze uživatele

Stanwyck, Sanders, Alton? Prečo mi to takto dlho unikalo?! Barbara je po Two Mrs Carrolls (47), Sorry, Wrong Number (48) a Jeopardy (53) znova v ohrození. Zápletka nemôže nepripomenúť Hitchovo Okno do dvora z toho istého roku, ale od tohto majstrovského thrilleru má ďaleko. Herci sú však dobrí, námet zaujímavý, hudba drásajúca a Altonova kamera - aj keď nie je tak výrazná než inokedy – tu má svoje momenty (nasvietené tváre, luster a výťah ako zdroj svetla, škrtnutie zápalkou). Škoda slabšieho scenára, ktorý od atmosferického úvodu až po výborné finále nemá čo ponúknuť, napätie opadáva, chýba náboj + romantická linka s detektívom u mňa nefungovala. Malo to rozhodne väčší potenciál. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Hlavním problémem tohoto snímku byl rozvleklý děj. Kdyby se ubralo takových 15 minut a zvýšil by se spád, hodnotil bych asi výše. Námět sice není nijak originální, ale příběh osamělé ženy, která konfrontuje vraha-bývalého nácka a ten se jí nyní snaží nejenom zabít, ale ještě navíc přesvědčit ostatní, že je šílená, mi přišel docela dobrý a zajímavý. Stanwycková i Sanders v hlavních rolích byli dobří a atmosféra některých scén vynikající. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama