Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fight for Your Right Revisited je krátkometrážní film vytvořený ku příležitosti 25. výročí originálního klipu americké skupiny Beastie Boys. Ve filmu vystupují Elijah Wood, Seth Rogen, Danny McBride, Will Ferrel, John C. Reilly a Jack Black. Malé role zde pak dostalo dalších bezmála třicet známých herců a hereček. (Vecko99)

Recenze (103)

LabySo69 

všechny recenze uživatele

I když mám pár oblíbenejch songů od Beastie Boys, nejsem zrovna jejich fanouškem, ale tohle jsem si kvůli hereckýmu obsazení nemohl nechat ujít. A jsem opravdu spokojenej, je to vážně prdel. Navíc taneční kreace Ferrella, Reillyho a Blacka jsou neskutečný. A song - Make Some Noise se zařazuje mezi mé oblíbené od Beasties. Bohužel za 5* to u mě neni a to kvůli E. Woodovi. Ten mi prostě nesedl, už proto, že málo otevíral hubu při rapování, což vypadalo hrozně nepřirozeně. ()

markyzgero 

všechny recenze uživatele

beastie boy adam yauch ukázal, že klipovitost mtv nemusí bejt zkratkovitá, ale může bejt i filmová, k čemuž mu dopomáhaj hvězdy současnýho us filmu. citovat sám sebe se vyplácí, citovat ostatní se počítá. kick it!!! každej detail tohodle filmu je něčim podloženej a na požádání o tom napíšu diplomku.howgh...http://www.youtube.com/watch?v=eBShN8qT4lk ()

Reklama

Don82 

všechny recenze uživatele

Zajímavý hudebně-filmařský pokus. Beastie Boys moc neznám ale jejich klip Fight For Your Right je pořádná nálož. Tento krátký "Revisited" je bohužel slabší. Možná svoji délkou, možná nedotaženým konceptem, celkově bylo zajímavých cca 10 minut. Malé plus je za tu spoustu herců, co se tam mihnou. ()

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele

Téměř dokonalé technické provedení a herecké obsazení. Tak toto jsou hlavní dva trumfy tohoto kraťasu. Prostě s napětím čekáte, kdo z známých herců přispěje svou troškou do mlýna. Dobře se na to celé kouká. Bohužel jsou zde naprosto nepovedené rapové úseky, z kterých se mi chtělo blít. Nebýt závěrečné nechuťárny, která nebyla ani za mák vtipná, hodnotil bych o hvězdu výše. ()

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

'Beasties' sobě! Ono, tahle tři ukřičená zlobidla byla vždycky především exhibující partou nonkonformních humoristů, kteří u všech těch ptákovin jen tak mimochodem taky stíhali dělat moc prima muziku. Vcelku šikovně svými crossovery fušovali do hip hopu a nahlodali zažitý stereotyp, že správný rapper musí být nutně vždycky černej jak bota. Tímhle půlhodinovým opusem odkazujícím k jejich asi nejproslulejšímu kousku si sami staví sochu, nebo spíš rovnou Babylonskou věž, jejíž konstrukci hned od začátku sami umně sabotují a ještě z toho mají děsnou prdel. Kamera kouká tradičně zespoda, nechybí zhovadilé pouliční výtržnosti, jedno cameo střídá druhé a v závěru kluci demonstrují, že bez větších problémů dokáží doslova přechcat sami sebe. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • V tomto filme sa objavili skutoční členovia skupiny Beastie Boys preoblečení za policajtov. (ludovit14)

Reklama

Reklama