Reklama

Reklama

Príbeh piatich kamarátov, ktorých životy sa ani náhodou nevyvíjajú podľa ich predstáv. Adriano sa po mnohých rokoch vracia domov a nachádza manželku v náručí svojho najlepšieho kamaráta Paola, ktorý zase trpí zákernou chorobou a odmieta sa liečiť. Carlo žije s manželkou oddelene a prázdnotu po nej snaží vyplniť krátkymi aférkami so ženami. Marco so svojou polovičkou Veronicou zase nie sú schopní splodiť potomka a Veronica rieši situáciu útekom k milencovi. Príbeh nadväzuje na film L'Ultimo Bacio z roku 2001. (edie sedgwic)

(více)

Recenze (6)

dunbar 

všechny recenze uživatele

Tak, trochu dlhé, ale také ľudské, nepozerá sa na to zle... snáď len to, že okrem narkopašeráka tam každý chlap je slaboch, ktorého ofukuje silná žena, to je fakt také symptomatické. Muži sú hypochondrické máničky, ženy sa zas nepochopiteľne túžia vrátiť do náruče svojho bývalého slabocha. Fackal by som snáď každú postavu. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Hodně vznětlivé italské vztahové drama, vyhrocené scény mezi manželskými páry, milenci a přáteli jsou na denním pořádku. Emocemi nepolevujících sto třicet devět minut mě vtáhlo a neměla jsem problém ten divoký temperament party přátel ustát. Jsou tam vtipné scény, např, když chce podvedený Marco vzít na svou ženu zbraň a vyhrožuje, že zabije nevěrnou manželku, milence, co právě sedí u piana a nakonec i sebe. Po pár prášcích na uklidnění, které mu podá jeden z kámošů mu to alespoň na chvíli začne být jedno. I smutné momenty, bolestný konec nešťastného Paola zasáhl i mě. A nespokojený Alberto, který zjišťuje, že mu život v rodné Itálii nic nepřináší a posléze odletí do Brazílie. Je typické, že jsou lidé stále s něčím nespokojeni a pro každého ta vytoužená změna může znamenat něco jiného. Je to zvláštní, moje touha je právě Itálie. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Jak je dobře známo, Italové mají horkou krev a rychle vzplanou. Ve zkratce se dá říct, že přesně o něčem takovém vypráví tenhle krapet uřvaný vztahový propletenec. (70%) ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

po první půlce jsem nevěděla co vlastně vidím : rozcházení,scházení,práskání dveřmi ,postrkování,slzy,vyhrůžky ale - tiamo ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama