Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (38)

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Uncle Owen, this droid has a bad motivator!“ Závěrečné shledání s loutkovou parodií na Hvězdné války dopadlo stejně jako předchozí dva díly. Některé vtípky ujdou, mají nápad a člověk se u nich zasměje. Jenže pak je tu hromada nudných natahovaných scének plných trapných situací. Například nechápu, jak může někomu přijít vtipný Boba Fet hrající s Georgem Lucasem na elektrické kytary. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Nejlepší z epizod. Tohle je přesně to, co každý fanoušek SW potřebuje. Vysvětlení celého příběhu, jak to doopravdy bylo. Ne teď vážně, nejhorší na tom ale je ( a dost možná i nejlepší ), že to tak opravdu mohlo být. Scény navazují na ničím nepozměněný originál, což se mi moc líbilo. Předchozí díly byly klasicky útržkovité, jak to už v Robot Chicken bývá a je to na tom celé založené, takže bylo velké překvapení, když se 3. díl ukázal jako jeden perfektně navazující celek. A jedno velké plus za hlavní hrdiny, Garryho a Boba Fetta, kteří ve filmech moc dlouho nepobyli :-). ()

Reklama

nirvana91 

všechny recenze uživatele

... posledný Robot Chicken špeciál. Tak ako filmové epizódy Star Wars (Episode III. / Episode VI.) boli vo vyvrcholení najlepšie, tak to dopadlo aj u Robot Chicken. Predošlé epizódy majú taktiež u mňa 5*, ale táto keby môžem má o * viac! 110% - PECKA! 45 minút neopakovateľných scénok, čo viac si človek môže priať? :) My lord... Stormtrooper... My lord... Jou... My lord... Eh... My lord... Go f**k yourself.... http://www.youtube.com/watch?v=jb0AK6Jng4E ()

DannyVlk 

všechny recenze uživatele

Nejlepší parodie na star wars jakou jsem viděl (ano lepší než family guy). Nezapomenutelné momenty, u kterých se s kámošem válíme pod stolem ještě teď po několikátém shlédnutí. Pro fanoušky sw povinnost, pro ostatní nepochopitelný díl robot chicken. Píšu sem komentář za všechny tři, ale trojka je nejlepší, víc času tomu rozhodně neuškodilo. ()

kubas369 

všechny recenze uživatele

Pro fandy jasná záležitost, pro ty co film jen vyděli by to taky mohla být sranda ale né asi taková jako pro ty blázny, ke kterým taky patřím, co tohle žerou. Ale ano zkopíroval jsem komentář z prvního a druhého dílu, protože hodnocení a úroveň srandy zůstává stejná tak proč by nemohl být stejný i komentář, že :). Provázej vás síla. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama