Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (450)

teutates 

všechny recenze uživatele

Nebýt těch náctiletých holek, které se smály a řvaly ve chvíli, ve které jsem taky já potřeboval... lekl bych se, no dané slečny mi danou situaci zlehčily a v rámci šokové terapie pomohly, ehm... skvostné díky, a co jako? Paranormal Activity III jako prolog k daným dvoum už hotovým bu bu snímkům... opět nemůžu nic říct, protože v rámci žánru dost dobrééé. Opakuju, já rád klasickou duchařinu, kde v zavěru nikdo nemusí a taky nechytá ďábla po pokoji jako v "scary movie". Klasických 6-7/10 ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Být tohle Paranormal aktivity 1, troufám si tvrdit, že by se pořádně otřásly základy hororového filmového světa a velmi pravděpodobně by se o ničem jiném dlouhou dobu nemluvilo. Avšak tato série má trochu jinou tendenci než třeba SAW. Jednička moc lidí nenadchla včetně mě, dvojku sem neviděl, ale dle hodnocení to byl ještě větší průser, takže trojka mohla být posledním hřebíčkem do rakve této série, jenže on se stal úplný opak. Režiséři natočili něco, co si rozhodně zaslouží pozornost a nepochybně i vyšší hodnocení. Myslím, že PA3 docení především skuteční hororoví fajnšmekři, kteří už mají nějakou tu řádku hororů za sebou a můžou vše porovnávat. A to jsem i já. A já doporučuju jediný: nekoukejte na trapnou jedničku a dvojku, začněte rovnou od tohoto dílu a těšte se na čtyřku, protože režiséři ví, co chtějí a to se mi zatraceně líbí. NO BLOOD BUT A LOT OF FEAR 75% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Již v komentářích na předchozí dva díly (a jeden asijský bonus) jsem se zmínil, že zřejmě nikdy nebudu velkým příznivcem této „nervy drásající nudné“ série a bohužel ani po tomto dílu jsem svůj názor příliš nezměnil. Doteď nedokážu pochopit, co na tomhle tolik lidí vidí a jak mohli tvůrci všech dílů vydělat tak nehorázné prachy na něčem takovém. Found footage filmy však v posledních letech zaznamenali (ač je to k nevíře) opravdu značné úspěchy – tedy alespoň několik z nich určitě a Paranormal Activity patří mezi ně. Já však tento „BOOM“ rozhodně nesdílím a po zhlédnutí předchozích třech filmů (dvou amerických a jednoho japonského), jsem si prostě musel dát od této série oddych, abych načerpal potřebnou dávku trpělivosti na ty další… Přiznám se bez mučení, že tento prequel však ve mně do jisté míry alespoň malý dojem skutečně zanechal. Již v předchozí části jsme se dočkali odpovědí na několik otazníků, kterými je tento příběh doslova přehlcen a tak jsem byl zvědavý, jak se ZLO terorizující obě sestry zrodilo. Sice bych uvítal obsáhlejší informace, ale dokázal jsem se spokojit i s jistým „přitvrzením“, které nám tento díl nabídl. Rozhodně sice nejde o žádné „hororové TERNO“ při kterém bych se schovával pod peřinu, ale zas na druhou stranu jsem se tentokrát ani moc nenudil. Pomalé stupňování agrese nadpřirozených sil v domě sebou konečně přineslo i mírný závan zajímavé atmosféry, kterou oba předchozí díly víceméně postrádali (dočkal jsem se u nich jen několika záchvěvů a to bylo sakra málo). Ovšem i zde jsem byl nucen překousnout několik (ne)logických kiksů, které si pro nás scénárista a oba režiséři tentokrát připravili. Co se hereckých výkonů týká, tak tady jsem byl docela mile překvapen a to zvláště co se představitelek těch dvou malých holek týče. Obě předvedly na svůj věk slušnou práci a ani dospělí jedinci mi nějak výrazně nevadili. Jen ten konec mohl ještě více vygradovat a byl bych (je to pro mne opravdu těžko vyslovitelné…) spokojen. 50% ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí PA3 jsem si uvědomil, že zřejmě nikdy nebudu před zrcadlem vyslovovat slova Krvavá Mary (Bloody Mary). Film bohatý o kvalitní lekavé scény a v závěru dokonce na pořádnou akci. Jediné co bych asi vytkl je malinko podivnější střih závěru filmu a fakt, že scény z traileru se ve filmu vůbec neobjevily, což mi osobně vůbec ale vůbec nevadilo. Paranormal Activity 3 je zároveň můj nejintenzivnější hororový kino-zážitek. Tak podělanej strachy jsem z kina nikdy neodcházel. Ono když se vezme v potaz to, že sál byl vyprodaný, tak jsem se mnohdy lekl reakcí mladých slečen, než scény ve filmu. ___ (Cinestar, Hradec Králové) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Do třetice zase opět trochu stejného a nudného. Tahle recyklace a natahování rádoby provázaného příběhu už mě vážně nebaví, koncept found footage se zde vyčerpal už po prvním díle. Zvlášť, když se jim tu strašidelnou atmosféru prostě nedaří navodit ani tentokrát. Narozdíl od strašlivé a ukecané dvojky se zde ale přece jenom pár dobrých nápadů najde a tvůrci už se nás nestačí polekat jen bouchajícími dveřmi či padajícími pánvičkami. I tak je tam toho ale na 90 minut hodně málo. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Jde o nejvýdělečnější díl série s celosvětovými tržbami 207 milionů amerických dolarů. (Hal_Moore)
  • Natáčelo se od června 2011 do srpna téhož roku. (Hal_Moore)
  • Film nemá žádnou hudbu. (griph)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama