Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • USA Paranormal Activity 3 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

I kvůli maximálnímu požitku z filmu zůstává jeho příběh úzkostlivě střežen. Prozradit lze snad jen to, že v něm znovu vystupují hrdinky předchozích dvou dílů, paranormálními aktivitami pronásledované sestry Katie a Kristi, s nimiž se vrátíme ke kořenům zla, do časů jejich dětství, kdy se rády vzájemně strašily a hrály si na vyvolávání duchů, až se jim to jako bumerang začalo vracet. Připravte se na intenzivní filmový zážitek, který nenechá nikoho chladným. Snad kromě hrdinů filmu, kteří se s paranormálními aktivitami setkají na vlastní kůži. Vy ostatní toto setkání možná přežijete. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (450)

POMO 

všechny recenze uživatele

Upgrade série ma neteší - zlo malo ostať stopercentne "paranormálne", nemalo sa viazať na satanské znaky a nemalo byť pomenované z kalendára. Na druhú stranu na jeho vyčínanie čakáme kratšie než v predchádzajúcich dieloch, a napätie je opäť dôkladne vygradované od prvotných náznakov strachu až k paralyzujúcemu zdeseniu. A to milujem. Trojka je zatiaľ najdiváckejšia, skúste to s ňou, i keď predchodcom neholdujete. Stúpajúci komerčný úspech série je obdivuhodný, producent Akiva Goldsman má kľúč od zlatej bane, stojacej na centových základoch. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Prvý film tejto hororovej série bol výborný, druhé o niečo slabšie pokračovanie splnilo účel. Prichádza tretie pokračovanie, ktorého najväčšou výhodou je to, že nie je dejovo previazaný s tými predchádzajúcimi a dá sa pozrieť bez ohľadu na to, či ste prvé dva diely videli, alebo nie. V tejto sérii majú filmy všeobecne pomalší rozjazd, ale tu musím pochváliť fakt hustú atmosféru a posledná polhodina je naozaj strašidelná. Nemám tým na mysli, že vás vystraší, ak si ju pustite počas dňa a popritom chlípete polievku. Zaručene vystraší, ak si to pustíte sami alebo vo dvojici. Sami v noci to radšej neskúšajte... V istých momentoch som mal pocit, že prekonal i prvý diel, alebo sa mu atmosférou minimálne vyrovnal. Takto nejako si ja predstavujem horor. Nebyť slabšej prvej polovici filmu, dal by som plný počet, pretože záver je skutočne mrazivo- hororový. 80%. ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Ta otáčející se kamera na pomezí obývacího pokoje a jídelny byla luxusní (s každým otočením se jsem čekala, odkud co vyletí:-)), zvýšila se i koncentrace poltergeistovských úkazů za jednotku času (tj. z jednoho na cca. pět za hodinu), zbytek je ale typické "Abnormal Passivity". Na rozdíl od "PA" a "PA 2" jsem však tento díl dokoukala (i když nebylo o co stát...), a tudíž fakt, že se jedná o nejlépe hodnocený díl série, výjimečně i chápu. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Paranormal Activity potřetí a rozhodně lépe než v předcházející části. Jeden by řekl, že v tomto žánru už se nedá přijít s něčím novým a bouchající dveře či houpající lustr už asi nikoho moc nevyděsí avšak tvůrci trojky přišli s něčím opravdu nečekaným- a to s příběhem! Ó ano, PA3 má docela zajímavý děj :) Navíc zasazení do osmdesátých let jsou další plusové body. Milé je i navrácení do menších prostor, které onomu found-footage (skvělý nápad s větrákem) zkrátka sluší víc než rozlehlé prostory z dvojky. Tento druh hororu funguje hlavně na efektních lekačkách a těch se tu dočkáme vážně přehršel. Skutečně docela velké (a milé) překvapení, jenž mě navnadilo na díl čtvrtý :) ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Upřímně - Paranormal Activity nikdy nebyl můj šálek čaje. Nebo alespoň první díl. Nicméně s hororovou krizí došlo i na trojku. A i když pro mě otravné neduhy spojené s dokumentárním hororem nezmizely, tak považuju trojku za dost slušnou hororovou záležitost s dobrými nápady. Z nichž například pravidelné otáčení kamery je dost dobrý prostředek, jak navodit napětí a strach. Vytušíme, že něco uvidíme, a jak kamera pomalu najíždí, ukáže osobu u stolu, ale zase se otáčí a pak zase vrací - tady mi přišlo, že opravdu využili potenciál doku-záběrů. Navíc je fajn, že použití kamer je tu jakž takž ospravedlněno, takže z větší části odpadá nelogický tahání kamery všude sebou. I finále je uspokojivý a obě holčičky nelezou na nervy, za což je další palec nahoru. Pro mě lepší, než nezáživná jednička. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Film nemá žádnou hudbu. (griph)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 5 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Související novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (více)

Reklama

Reklama