Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad o humoru a talentu těch, kteří dokázali vzbudit úsměv ve chvilce, ale vzpomínat na ně budete celý život.
Jednotlivé díly: I. série:  1. Burian
2. Rašilov
3. Haas
4. Marvan
5. Holzmann
6. Jirásková
7. Libíček
8. Janžurová
9. Donutil
II.série:  1. Menšík
2. Polívka
3. Kopecký
4. Zázvorková
5. Plachta
6. Sobota
7. Sovák
8. Wimmer
9. Gollová
10. Voskovec a Werich
III.série:  1.-Horníček
2.-Nový
3.-Šimek a Grossmann
4.-Ferbasová
5.-Lipský L.
6.-Molavcová
7.-Svěrák a Smoljak
8.-Dvořák Josef
9.-Císler
10.-Suchý
11.-Hrzán
12.-Lábus
13.-Brodský
14.-Bohdalová
15.-Filipovský
16.-Nárožný (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

otík 

všechny recenze uživatele

Tradičně příjemný pořad o komicích, kteří nás od prvorepublikových časů provázejí na televizních obrazovkách, plátnech kin či jevištích malých i velkých divadel. Nárožný je dobrým moderátorem, pořad se skládá z mluveného slova, rozhovorů i sestřihů. Prostě vše, co má dobrý zábavně-dokumentární pořad obsahovat. Hudební režie: Adéla Sirotková ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Ne že by to byla ztráta času… možná to je ale ztráta peněz pro ČT. Ale pokud vám unikl Top Star magazín na Primě… a jeho opakování… uslyšíte stejné historky zde… nebo jsou z Příběhů slavných… Předčasných úmrtí… Po stopách hvězd… a nebo si můžete připomenout sadu (halabala) ukázek z filmů… které znáte nazpaměť ;) aha... "halabala" tu už někdo psal... Ale tak ono je to vlastně docela originální... že se remake dá udělat nejen z filmů... ()

Reklama

Marthos 

všechny recenze uživatele

Recyklovaná recyklace. Nového tu není nic, opakovaného přespříliš. Úroveň kolísá mezi laciným novinovým bulvárem a popularizující příručkou pro žáky základních škol, přičemž o správnosti "učiva" lze v lepším případě pochybovat. Na hraně se pohybuje také výběr Petra Nárožného do role průvodce, který se sem absolutně nehodí, svým lascivním pomrkáváním a "kadrnožkovštinou" zbytečně celý pořad shazuje na jarmareční úroveň. Budou-li velikáni českého humoru i v budoucnu prezentováni v tomto stylu, dosahujícího úrovně bulvárních prašivin, pak si nelze neodpustit věčný povzdech nad stavem současné společnosti, které stačí nic z mála, aby s radostí tleskalo ubohosti. Vanitas vanitatum, omnia vanitas. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Pěkný, skladba pořadu byla opravdu velmi pestrá, už teď se těším se na další díly (především na ten s mým velikým oblíbencem Hugo Haasem), člověk který se o prvorepublikový film a slavné herce (komiky) blíže zajímá-l, některé věci věděl, ale našly se tu i nějaké ty novinky-zajímavosti-perličky, ať už z úst příbuzných oné osobnosti, nebo pana Nárožného, který to celé moderoval velmi slušně a s nóblesou sobě vlastní, navíc volil i velmi dobré otázky. Muzeum rekvizit pořad rovněž nesmírně obohatilo. S hodnocením jsem tochu při zemi, počkám si na další díly, pokud mi to čas umožní, ale myslím si, když se podívám na jednotlivé osobnosti (především z druhé poloviny), že pořad bude mít spíše sestupnou tendenci, záleží ale na mnoha faktorech, třeba na panu Nárožném samotném. ps; Na druhou stranu má ČT do budoucna programově vystaráno, už teď se jistě chystají "Komici na dvojku", trojku, čtyřku atd, a že bude stále z čeho vybírat:-) ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od recyklované inventury Febia se snaží Komici aspoň trochu o původnost. Petr Nárožný umně maskuje nešvary pořadu a přesvědčí, že Jiřina Jirásková patří mezi komiky (osobně si Jiráskovou vybavím ve vážnějších rolích). Viděl jsem zatím jen pořad o Jiřině Jiráskové, povídání a vzpomínání se mi líbily. ()

Galerie (9)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama