Reklama

Reklama

Lexi

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Experimentální
USA, 2001, 2 min

Režie:

Nina Paley

Obsahy(1)

Krátké video o tom, jak pobíhá kočka Lexi, která je předělaná do kreslené verze. (Hem.m)

Recenze (6)

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Až mi někdo řekne smysluplný důvod, proč bych měl dávat hvězdičky snímku, jenž trvá téměř dvě minuty a v němž autorka akorát sestříhala bez jakékoli pointy pár domácích videí s kočkou a vyzkoušela na nich několik vizuálních efektů v programu na úpravu videa, pak možná změním hodnocení, ale jinak jsem vážně nenašel v tomto kraťasu nějakou byť sebemenší myšlenku, která by stála za ohvězdičkování. Trochu mi to připomíná videa od Fluxu, jenom s tím rozdílem, že zatímco Maciunas byl především fascinován čísly, Nina Paley je zjevně fascinována efekty, jež její program na úpravu videí umí vytvořit. Ano, opět si musím rozšířit svůj seznam filmů a tvůrců, u nichž nechápu, jak si mohli na ČSFD získat svůj profil. Hodnocení nejnižší dávám. ()

Hem.m

všechny recenze uživatele

Vážně, to myslíte opravdu zcela vážně? To už to tu tak kleslo, že se sem dávají videa o tom jak kočka někde pobíhá? Tohle se prostě nedá brát jako film.. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak si nám paní režisérka trošku zablbla a v programu na úpravu videa upravil svoje domácí videa se svojí kočkou Lexi. A dala do toho hudbu, která se tam vůbec nehodí. Pro paní režisérku asi zajímavé, ale co by na tom mělo zaujmout mě, to fakt nevím. 1* ()

Reklama

Reklama