Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Žiadna katastrofa, proste iba ďalšie typické gangsterské béčko, len s hviezdnejším obsadením. Sklamaním bolo záverečné rozuzlenie, kde si tvorcovia zobrali tak trochu príklad z o tri triedy lepšieho Verejného nepriateľa. No a návštevy v kostole a dialógy senťáka s kňazom, to je kategória sama o sebe, akoby to tam chcel mať samotný "umelec", lebo si rieši niečo osobné, neviem. ()

Luukec 

všechny recenze uživatele

tak teď nevím.. chvílama se to tváří jako zajímavej akční film, ale pak tam začnou řešit boha nebo tam přijde přiteplenej ultra nebezpečnej nájemnej vrahoun a celej dobrej dojem je pryč.. taky mi to přijde jako by se někdo snažil napodobit G. Richieho a moc mu to nešlo.. taky mi film přijde hodně nevýraznej, asi tak jako že je vám uplně jedno jestli ste se na něho podívali nebo ne.. takže asi 3*.. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Akční filmy nejsou moje hoby. Sem tam se na náký podívám, k tomuhle jsem přišel náhodou, a tak jsem si řekl proč né zkusím to. Trojice kamarádů jde ukráct diamanty, jenže jeden je pak zradí a začíná hra kdo koho dřív zabije a vypeče. Je tu jeden z těch kamarádů , pak ten co mu ukradli ty diamaty ,dvě bandy mafiánů a celé se to masakruje. Asi nejzajímavější je likvidace jednoho mrtvého v masokombinátu v separátoru. Kdy řezník s naprostým klidem ho porcuje a druhý ani nehne vrbou a jen mačká knoflíky. Nic převratnýho se ve filmu neděje a ani ničím film nezaujme. ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem zvědavej, co budou točit za takovejch 5 let. Tohle je typickej příklad vybrání všech klišé, všech podobných situací z dřívějších podobných filmů a naprosto nic originálního. A mě už to nebaví. Občas jsem přihlížel ještě na nějaké okolnosti abych mohl filmu dát nějaké to lepší hodnocení, ale tady to už nemá smysl. To, že tam daj Willise a 50 centa, neznamená úspěch. Film je tak předvídatelný a naivně natočený, nemá větší hloubku, je hrozně povrchní a snaží se vypadat drsně, ale absolutně tak nevypadá. Příště něco svěžího a zajímavého, prosím. 10% ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Tragický nefilm, který jsem si pustil poměrně pozdě večer s tím, že má krátkou stopáž a tudíž ho stihnu zkouknout než usnu... Usnul jsem tak jako tak po 30 minutách, ale ještě jsem netušil, co se z toho vyklube za sračku.... Asi to mělo být něco ve stylu Guye Ritchieho a podobně... Však výsledkem jest nesmysl s polodrsňákama v hlavních nerolích, kteří produkují herectví až cimmrmanovsky trapné a naivní. Příběh filmu absolutně nezáživný a ubohý, jednotlivé scény jsou nesourodé a rušící. A tak jediné, co mě na filmu zaujalo byly půldolarovy zuby, protože nic bělejšího jsem v životě neviděl. Tento film je sračka... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Michigan, a to v mestách Detroit a Grand Rapids. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama