Reklama

Reklama

Vše nejlepší my přejem vám

(TV film)
  • USA From All of Us to All of You
USA, 2010, 70 min

Obsahy(1)

Animovaný vánoční speciál z dílny Walta Disneyho.  Uvidíme dva dareby z Rychlé roty, Chipa a Dalea, kteří se na Vánoce chtějí pobavit na účet Mickeyho Mouse a hlídacího psa Pluta. Kačer Donald a jeho synovci si zase chtějí užít klasických zimních radovánek při sáňkování, stavění sněhuláka a koulovačce. Peter Pan se snaží naučit Wendy, Michaela a Johna létat a s jeho pomocí si všichni užijí nádherný noční let nad Londýnem. Koloušek Bambi zažije dobrodružství na ledě, Pinocchio zazpívá publiku vánoční píseň, pejskové Lady a Tramp se chystají na večeři pro dva, Sněhurka se sedmi trpaslíky a doprovodnou kapelou předvedou taneční show... A to zdaleka není všechno – spoustu dalších kreslených kamarádů uvidíme ve speciálním vánočním pohádkovém speciálu plném krásných melodií a legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

majo25 

všechny recenze uživatele

Zbytočný animák zostavený z pasáží predchádzajúcich disneyovských animákov, ktoré navzájom ani nesúvisia. A ešte o aké scény ide - iba o hudobné a tanečné. Na čo sa podobné filmy vôbec robia? Strata času, pretože opakujú sami seba. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Strihový film z produkcie Walta Disneyho - uvidíme hudobné či tanečné scénky z najslávnejších filmov. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Od Vánoc sice už uběhl nějaký ten pátek, ale tahle Disneyovka potěší v jakékoliv době. Walt Disney byl prostě geniální. Díky jeho postavičkám jsem se chtěla naučit kreslit. Miluju tu hravost, barevnost a sentiment, který k jeho příběhům neodmyslitelně patří. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama