Reklama

Reklama

Nude Nuns with Big Guns

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Při skládání slibu na jeptišku je sestře Sarah zkorumpovaným duchovenstvem vymyt mozek, je zneužita a omámena. Na pokraji smrti způsobenou smrtelnou dávkou léků, obdrží sestra Sarah zprávu od Boha, který jí řekne, aby se všem, kdo ji ublížili, pomstila. Vyzbrojena boží vůlí a arzenálem velkých zbraní, rozpoutá Sarah Soudný den pro své bývalé mučitele. Když si církev najme nemilosrdný motorkářský gang "Los Muertos" aby ji vystopoval a zabil, brzy zjistí, že je tato sestra pěkně drsná "matka". (Castle)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Holy shit! Doslova! Naprosto chápu těch 44%, opravdu chápu. Ale já v tom spatřil cosi relativně zábavného. Buďme upřímní. Je to stupidita nejvyšší míry! Filmové C, D, Z. Nevím, kde na stupnici se to objevuje. Skoro to chvilkama vypadá jako studentská tvorba. Ale chvilkama je to tak skvěle nadnesené a vtipné! Jasně. Naprosto nesmyslné kvanta nahoty (navíc nepříliš hezkých lidí), a ty herecké výkony jsou k smíchu. Možná to tak ale mělo být. A musím říct, že hlavní padouch je naprostá klasa! ()

headcrab 

všechny recenze uživatele

Autorova záliba v grindhousu a inspirace Rodriguezem a Tarantinem je očividná, avšak chybí mu ten správnej, stylovej um. Vzít tuhle látku pod křídla Rodriguez, tak věřim, že z toho udělá druhou "mačetu". Přitom Guzmanův předchozí film nebyl vůbec špatnej, ačkoliv vzpomínám, že v jistých chvílích to byla taky trošku nuda, ale tyhle jeptišky jsou prostě nuda od začátku do konce. Ještě k tomu je to docela hrozně zahraný, a hlavní záporák vůbec nemá to správně zlounský charisma. Hlavní hudební motiv, kterej se tady nejčastěji opakuje, je samozřejmě hlavní hudební motiv (maximálně jenom lehce pozměněnej) z Rodriguezovy Planety Teror, takže tady rejža originalitou taky zrovna nehýří. Aspoň, že těma kozama tady nešetřili :) ()

Reklama

destroy83 

všechny recenze uživatele

Joseph Guzman po neřízené střele v podobě nízkorozpočťáku Run! Bitch Run! zasazuje divákovi ještě smrtelnější ránu v podobě vskutku sexem nabitého, rape-revenge okořeněného nunsploitu Nude Nuns with Big Guns. Snímek divákovi přibližuje příběh sestry Sarah, kterou prohnilá církev zneužije v nejhrubším slova smylu. Tváří v tvář smrti promlouvá s bohem, který ji přivádí na cestu krvavé a bolestivé pomsty. Po zuby ozbrojená jeptiška se musí na své cestě za odplatou vypořádat nejen s místními církevními představiteli, ale i nebezpečným motorkářským gangem. Tvůrce znatelně disponoval většími prostředky při realizaci tohoto dílka, což je znát především na technické stránce snímku. Herecké výkony odpovídají celkovému ražení fláku, ale nejsou zdaleka nejhorší. Hlavní hrdinka je perfektní a ve scénách lehce inspirovaných Rodriguezovým Desperadem je naprosto k sežrání. Tvůrce se opět inspiroval, kde jen mohl, což ale u snímku podobného ražení vůbec nevadí. Celé dílko je samozřejmě nabité dobrovolným i "nedobrovolných“ sexem, tunami bradavek, drogami, špínou a extrémní dávkou krutosti ve všech možných podobách. Většina ženských představitelek opět pobíhá před kamerou převážně nahá, některé s jeptiškovským čepcem a režisér do diváka tlačí lesbické scény jak na běžícím pásu. Ne, že by to bylo v rámci žánru na škodu, ale někdy méně znamená více. Stejně to platí pro rape scény, kterýma tvůrce také zrovna nešetří a po chvilce začnou vadit. I přes kratší stopáž, promyšlený příběh a sem tam vhozenou nadsázku místy vystrkuje růžky nuda. Hodnotím čtyřmi hvězdami. ()

ancientone 

všechny recenze uživatele

Guzman je veselá kopa, teda aspoň v písanej podobe to tak vyzerá. Nevstupovanie dva krát do tej istej rieky mu je srdečne ukradnuté a vo svojom druhom filme mieša tie isté "grindhousové" ingrediencie ako v prvom, naviac celý ansábel dochucuje "duchovným" nádychom a narážkami na prehnitosť cirkvi apod. Prvý Guzman = Rape and revenge ako vyšité, to isté platí aj pre Guzmana druhého. Čo sa však oproti prvému filmu nesúcemu jeho meno za štítkom "réžia" (RUN BITCH! RUN) zlyhalo, je celková údernosť, dynamickosť a stiahnutie diváka do trhnutého sledu udalostí explicitnej klišé jazdy nahoty a násilia, ktorá šlape na ostatkoch bateriek z (napríklad) THRILLER: EN GRYM FILM. Obarenie vrejúcim B-čkom sa nepodarilo. Je totižto vlažné. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Hrozná vykrádací slátanina, která by byla ráda tak epická jako Kill Bill a stylová jako Desperado. Tady se ale jasně ukazuje, že nestačí jeden zajímavý nápad o ozbrojeném tučnákovi a neoriginální dějová linka aby se z toho stala funkční cool jízda-k tomu je totiž za potřebí hlavně hromada řemeslné zručnosti, a ta tady schází. Ani ty Nude Nuns nestojí za nic(brrr) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Část tohoto filmu jsme mohli zahlédnout v režisérově předešlém filmu - Run! Bitch Run!, kde jeden z vrahů doma kouká na film, a to právě na Nude Nuns with Big Guns. (Dlee)

Reklama

Reklama