Reklama

Reklama

Láska bolí

(seriál)
  • USA Love Bites
USA, 2011, 5 h 44 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Cindy Chupack

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Greg Grunberg, Becki Newton, Constance Zimmer, James MacDonald, Guillermo Díaz, Matt Long, Jessica St. Clair, Steve Talley, Michelle Trachtenberg (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Série medailonků o lásce, sexu, manželství a randění. Věčná optimistka Annie (Becki Newton) je osamělá mladá žena. Nyní jí opouštějí i přátelé, kteří se právě vzali. Podaří se jí najít spřízněnou duši? (lost815)

Recenze (65)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jestli váháte, mohlo by vás přesvědčit obsazení - bezprostření Krysten RItter, Pamela Adlon (kteří byly buhužel hned po 1. dílě nahrazeni podobnými herci) a spousta dalších známých tváří. # Citace z prvního dílu: - "Zlato, myslím, že jsem zrovna měla svůj první orgasmus." - "Chceš říct, že se mnou jsi to celou dobu hrála?" - "Ne. Ale zrovna jsem si uvědomila, že to, co jsem myslela, že je orgasmus, a to celý svůj život, nejen s tebou, ale i se všemi těmi chlapy před tebou..." - "To nepomáhá." - "...možná žádný nebyl." ()

anaon 

všechny recenze uživatele

Příjemný seriálek s dobrým obsazením. I když je jen o vztazích, tak na rozdíl od konkurence vůbec nesklouzává k vulgaritě. Jen mě malinko překvapuje, že postava, která by měla být hlavní, se v každém díle objeví maximálně na 5 minut. Po druhém díle je to zatím na 80%, baví mě to budu sledovat dál. Edit: tak po čtvrtém díle zvyšuju hodnocení na pět hvězd, astronauti neměli chybu :) ()

Reklama

Evander 

všechny recenze uživatele

Love Bites působí jako svěží vítr mezi novodobými komediálními seriály. Obrovská škoda, že zůstalo jen u jedné série, i když možná je to tak lepší a mohu zůstat u superlativ. Herecké obsazení je skvělé, takřka každá postava v seriálu si mě dokázala něčím získat. Provázání jednotlivých příběhů, které divák postupně odhaluje se mi taktéž moc líbilo. 85% EDIT 11. 2. 2023: Po cca 10 letech jsem si podruhé pustil seriál, který mě kdysi uchvátil. No, musím říci, že se sice stále jedná o příjemný seriál, nicméně mě nepobavil ani zdaleka tolik, jak jsem od něj čekal. Jak se člověk v životě posouvá, tak některé staré oblíbené věci bohužel ztrácejí lesk, a to je pro mě právě případ Love Bites. 74% ()

geklon 

všechny recenze uživatele

prvních pár dílů.....bylo příJEMNÝM překvépkem, ikdyž větší množství hlavních postav mi nebylo dvakrát po chuti a postupem prvním séire jsem ztratil zájem...vždy se v jednom díle najde zajímavá zápletka či postava, ale nemyslím si, že by to v takové klesající kvalitě mělo dlouhodobou úspěšnost...... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Inteligentní komediální seriál, kde každý díl je složený z trojice povídek, které se někde nenuceně prolnou a někdy ne. Na to, kolik nám seriál za těch 8 dílů představí postav, působí i tak příjemně kompaktně a díky rozmanitosti jednotlivých příběhů nepřechází ani trošku do stereotypu. Navíc, povídky si udržují velice vysokou kvalitu a i když se sem tam objeví něco, co mě úplně neosloví, pořád tam jsou super střípky, které zaručeně svým laskavým humorem rozesmějí (třeba hnedle úvodní povídka s Gregem Grunbergem a Jennifer Love Hewitt je geniální). Prosil bych druhou sérii a méně odrazující cover. ()

Galerie (93)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama