Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Greg Heffley, kluk, který proslavil „poseroutky“, se vrací v neskutečně legračním pokračování filmu, jenž vznikl na motivy druhého dílu série knižních bestsellerů! Greg se konečně zbavil svého sýrového prokletí, směle nastupuje do sedmé třídy a oči může nechat na Holly Hills, dívce, která se právě přistěhovala do města. Jen doma se mu věci vymykají z rukou, obzvláště jeho starší brácha Rodrick ho pořádně trápí. A tak Greg brzy zjistí, že může být ještě něco daleko děsivějšího než škola — jeho vlastní rodina! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

O malinký kousíček lepší než první díl, který však na druhou hvězdu vytáhla Chloe Moretz. Její absence je v pokračování znát a obsazení Peyton List na samostatnou hvězdičku v hodnocení nestačí. Rodrick Rules je však o něco vtipnější a o něco méně trapnější než jeho předchůdce, proto si vyslouží skoro stejné hodnocení (2 a 1/2*). Za delší komentář to však nestojí. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Oproti Deníku slabocha rozhodně zlepšení. Těžko ale říct jestli se jedná o zlepšení v důsledku uvědomění si vlastních chyb z předchozího filmu nebo o silnější knižní předlohu (tu jsem samozřejmě nečetl). Každopádně děj je tentokrát koncipován spíše na sourozenecký vztah, než na ten přátelský. Hlavní představitelé Zachary Gordon a Devon Bostick (jako dva bratři) jsou průměrnými herci, kteří však své role dokáží ukočírovat. Rozhodně je na ně lepší podívaná, než na celý první film. Režisér David Bowers si je zřejmě vědom slabých stránek, které scénář měl a tak se je pokusil zaplácat různými dějově nesouvisejícími gagy, které někdy fungují, jindy jsou naopak přítěží. Přesto je deník malého poseroutky 2 o jednu třídu výš, než jeho prvotní film (Deník slabocha). Pro relaxaci je to film ideální. Pro hledání něčeho chytřejšího doporučuji poohlédnout se po něčem jiném. 60% ()

Reklama

waits 

všechny recenze uživatele

Knižní serie Deníku malého poseroutky je docela legrace, a to je taky důvod, proč jsem se na filmové zpracování dívat nechtěl. vystrašen mimo jiné nedávnou velmi nepovedenou adaptací výborného Mládí v hajzlu. Tenhle film ale předlohu nepopravil. Jasně, maminku Grega jsem si nepředstavoval jako Sarah Palin, ale gagy celkem navazovaly a nakonec jsem se v pohodě s dětni dodíval do konce. Jinak ale vražte milánkům doma do ruky knihu spíš než DVD. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TAK JSTE SE USMÍŘILI?“... ,,JSME BRATŘI!“...... /// Mít bráchu neznamená pro každýho terno. Hlavně, když je starší (a puberťák) nebo o moc mladší (a rozmazlenej). Bratrský ,,trauma“ a věci, který ho způsobují - toť hlavním tématem filmu. Jinak taky to, že ,,poseroutka“ je trochu .... – vlastně všem nám bylo třináct. Občas trapný, ale i vtipný a pokud máte kolem sebe kluky podobnýho věku, rozhodně se nudit nebudete (nebo spíš oni). Víc vlastně nemá smysl řešit. Můj mladej se smál furt – a vo tom to je! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knížku ,,Deník malého poseroutky 2: Rodrick je king“, kterou napsal Jeff Kinney číst nebudu. 2.) Mám bráchu 3.) Ať se v pátek večer děje cokoliv, umělou ,,blitku“ nic nepřekoná. 4.) Jsem kouzelník – začátečník a hledám nápady pro svoji show. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Deník malého poseroutky je fakt povedená knížka (mám ji doma zatím 7 dílů) a je sranda to číst. Filmu jsem se, ale vcelku děsil (jo v tom kostele to bylo šílené). Zase nemůžu říct, že se mi to nelíbilo. Byla to sranda a herci fakt sedli do všech rolí (Rowley, Gregova máti, samotný Greg) a prolínání kreseb s filmem bylo taky povedené. Na pobavení to stačí, ale knížka je pořád lepší. 65% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Postavu nejmladšího Gregova (Zachary Gordon) bratra Mannyho si zahráli stejně jako v první díle dva herci, dvojčata Connor a Owen Fielding. (metal.storm)

Reklama

Reklama