Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Greg Heffley, kluk, který proslavil „poseroutky“, se vrací v neskutečně legračním pokračování filmu, jenž vznikl na motivy druhého dílu série knižních bestsellerů! Greg se konečně zbavil svého sýrového prokletí, směle nastupuje do sedmé třídy a oči může nechat na Holly Hills, dívce, která se právě přistěhovala do města. Jen doma se mu věci vymykají z rukou, obzvláště jeho starší brácha Rodrick ho pořádně trápí. A tak Greg brzy zjistí, že může být ještě něco daleko děsivějšího než škola — jeho vlastní rodina! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Moje dítě by tomu dalo plný počet. Doma má tři deníky Poseroutky a jeden byl zapůjčen i z knihovny. Takže za sebe hodnotit nebudu. To by dopadlo, věru, špatně. I já jsem prošla dětstvím a vzpomínám si na své pubertální nápady a věci, které se mi tenkrát líbily. Tím si projde každý. První lásečky, kamarádství a průšvihy. ()

Pelmeninator 

všechny recenze uživatele

Že ten stupídny šmejd zbalí Peyton List je jediná absolútne nepredvídateľná vec tohoto filmu. Vydržal som to pozerať cca. 30 minút s bratom a aj to len vďaka Rodrickovi, s ktorým sa celkom stotožňujem. Ak sa hlavná postava čo i len minimálne podobá rozkvetu americkej mládeže tak to treba celú generáciu spláchnuť do hajzla. Scénárista bol buď nedocenený génius alebo úplný kretén (možno niečo medzi), humor trápny, problémy medzi rodičmi a synom, na ktorých snímok stavia absurdné. 1* za Peyton a Rodricka... ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TAK JSTE SE USMÍŘILI?“... ,,JSME BRATŘI!“...... /// Mít bráchu neznamená pro každýho terno. Hlavně, když je starší (a puberťák) nebo o moc mladší (a rozmazlenej). Bratrský ,,trauma“ a věci, který ho způsobují - toť hlavním tématem filmu. Jinak taky to, že ,,poseroutka“ je trochu .... – vlastně všem nám bylo třináct. Občas trapný, ale i vtipný a pokud máte kolem sebe kluky podobnýho věku, rozhodně se nudit nebudete (nebo spíš oni). Víc vlastně nemá smysl řešit. Můj mladej se smál furt – a vo tom to je! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knížku ,,Deník malého poseroutky 2: Rodrick je king“, kterou napsal Jeff Kinney číst nebudu. 2.) Mám bráchu 3.) Ať se v pátek večer děje cokoliv, umělou ,,blitku“ nic nepřekoná. 4.) Jsem kouzelník – začátečník a hledám nápady pro svoji show. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Tento díl byl o kus lepší než ta předchozí sračka. Ten malý chytrák už mě tak neštval, zato ten jeho debilní mladší brácha. Jak ten parchant mě sral, tady a i v tom filmu předtím. Popravdě si na to už moc nepamatuji. Faktem ale je, že vím, že jsem z tohoto filmu měl o moc lepší pocit než z jeho nepovedeného bráchy. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Deník malého poseroutky je fakt povedená knížka (mám ji doma zatím 7 dílů) a je sranda to číst. Filmu jsem se, ale vcelku děsil (jo v tom kostele to bylo šílené). Zase nemůžu říct, že se mi to nelíbilo. Byla to sranda a herci fakt sedli do všech rolí (Rowley, Gregova máti, samotný Greg) a prolínání kreseb s filmem bylo taky povedené. Na pobavení to stačí, ale knížka je pořád lepší. 65% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Postavu nejmladšího Gregova (Zachary Gordon) bratra Mannyho si zahráli stejně jako v první díle dva herci, dvojčata Connor a Owen Fielding. (metal.storm)

Reklama

Reklama