Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Greg Heffley, kluk, který proslavil „poseroutky“, se vrací v neskutečně legračním pokračování filmu, jenž vznikl na motivy druhého dílu série knižních bestsellerů! Greg se konečně zbavil svého sýrového prokletí, směle nastupuje do sedmé třídy a oči může nechat na Holly Hills, dívce, která se právě přistěhovala do města. Jen doma se mu věci vymykají z rukou, obzvláště jeho starší brácha Rodrick ho pořádně trápí. A tak Greg brzy zjistí, že může být ještě něco daleko děsivějšího než škola — jeho vlastní rodina! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Neznal jsem ani knižní předlohu, ani první film, takže jsem neměl žadný očekávání. Ale nakonec to nedopadlo tak hrozně, a řekl bych to asi tak : věkově to byla na mě trochu nízká kategorie, přeci jen dvanáctiletý děcka nejsou až tak vtipný. Ale kupodivu tam bylo ve výsledku celkem dost vtipů, a i když to nebylo na trhání bránice, souboj malý versus velký brácha byl celkem vděčné téma. Když pominu dost ujetou rodinu, a dost podivný dětský role, jedná se o příjemnej film, jen s trochu moc dětskou tématikou. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Deník malého poseroutky je fakt povedená knížka (mám ji doma zatím 7 dílů) a je sranda to číst. Filmu jsem se, ale vcelku děsil (jo v tom kostele to bylo šílené). Zase nemůžu říct, že se mi to nelíbilo. Byla to sranda a herci fakt sedli do všech rolí (Rowley, Gregova máti, samotný Greg) a prolínání kreseb s filmem bylo taky povedené. Na pobavení to stačí, ale knížka je pořád lepší. 65% ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Moje dítě by tomu dalo plný počet. Doma má tři deníky Poseroutky a jeden byl zapůjčen i z knihovny. Takže za sebe hodnotit nebudu. To by dopadlo, věru, špatně. I já jsem prošla dětstvím a vzpomínám si na své pubertální nápady a věci, které se mi tenkrát líbily. Tím si projde každý. První lásečky, kamarádství a průšvihy. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Oproti Deníku slabocha rozhodně zlepšení. Těžko ale říct jestli se jedná o zlepšení v důsledku uvědomění si vlastních chyb z předchozího filmu nebo o silnější knižní předlohu (tu jsem samozřejmě nečetl). Každopádně děj je tentokrát koncipován spíše na sourozenecký vztah, než na ten přátelský. Hlavní představitelé Zachary Gordon a Devon Bostick (jako dva bratři) jsou průměrnými herci, kteří však své role dokáží ukočírovat. Rozhodně je na ně lepší podívaná, než na celý první film. Režisér David Bowers si je zřejmě vědom slabých stránek, které scénář měl a tak se je pokusil zaplácat různými dějově nesouvisejícími gagy, které někdy fungují, jindy jsou naopak přítěží. Přesto je deník malého poseroutky 2 o jednu třídu výš, než jeho prvotní film (Deník slabocha). Pro relaxaci je to film ideální. Pro hledání něčeho chytřejšího doporučuji poohlédnout se po něčem jiném. 60% ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Pohodová nenáročná záležitost, která je ale opravdu vtipná. A vůbec nevadí, že jde o jednoduchý nijak sofistikovaný humor, protože to akorát zapadá do příběhu kluka ze základky. Ten se potýká se školou a se svými bratry, potažmo celou rodinou. Kořením snímku a tím, co vás udrží ve střehu, jsou právě ty úsměvné situace, protože o hudbě nebo hereckých výkonech nemá moc cenu dumat. I když Steve Zahn v roli otce byl místy kouzelný. 60 % Oblíbená část- představa rodinné kapely ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Postavu nejmladšího Gregova (Zachary Gordon) bratra Mannyho si zahráli stejně jako v první díle dva herci, dvojčata Connor a Owen Fielding. (metal.storm)

Reklama

Reklama