Reklama

Reklama

Griffinovi - Série 6 (2007) (série)


Griffinovi ve Star Wars (S06E01)

(epizoda)
  • Česko Blue Harvest (více)

VOD (1)

Klan Griffinových se pustí do největší sci-fi ságy v dějinách! (Disney+)

Recenze (44)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spíš podprůměr tažený nahoru vynikající předlohou. Filmu chybí lehkost seriálu, je vidět že v pevném ději neměli scénáristé tolik volnosti aby si mohli vycucat z prstu dostatečně šílené situace nezbytné pro svůj humor. Naopak, nejvtipnější scény jsou ty ve kterých se upozorňuje na logické chyby Star Wars, bez nich a celé jejich atmosféry by to bylo o dvě třídy slabší. ()

Kjuk 

všechny recenze uživatele

Tak všichni jsme si už asi všimli, že tvůrci Family Guy maj Star wars více než v oblibě. Já se musím přiznat, že mám v oblibě obojí, takže jsem byl nadšenej! Krásně jsem si připomněl první respektive čtvrtej díl Hvězdnejch válek v Griffiňácký formě! Chtěl jsem dát čtyři hvězdičky, ale za Dark Stewiho a jeho Dark hovínko jasnejch pět! ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svěží nápad zparodovat Star Wars dopadl velmi slušně, typický humor Family Guye se zde má o co opřít a často v konfrontaci s tím, co známe ze seriózních Hvězdných válek vyzní ještě vtipněji, než by vyzněl samostatně (logicky). Přesto je třeba podotknout, že více než dvojnásobná stopáž oproti běžným dílům za sebou zanechává i pár obětí v podobě hluchých míst... 8/10 ()

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nová naděje v příjemném, pětačtyřicetiminutovém balení, kde se projevují klasické neduhy i přednosti Family Guye - skvělé kameňáky i slabé fóry natahované do nekonečna. Narážek na neznámé pořady a celebrity tu díky Bohu vzhledem k povaze filmu tolik není. A snad úplně poprvé mi nevadí zpívání, neb Kenobiho I´ve had the time of my life bylo opravdu neodolatelné... 80% ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Intergalaktic proton powered electrical tentacled advertising droids!" Humor Griffinových je jako stvořený k různým parodiím. Tato parodie na čtrtvou epizodu série Star Wars je velmi povedená, možná i z důvodu, že přesně kopíruje tento díl. Díky tomu se v Blue harvest nachází spousta fórů založených na naprosto identickém ztvárnění scén, ať už jde o kameru, hudbu, střih či dialogy. Perfektně se to strefuje do slepých a hluchých míst Nové Naděje. Trochu slabší jsou však nastavované vtípky, které mě nudí i v originálních Griffinových. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama