Reklama

Reklama

VOD (1)

Deset let je docela dlouhá doba a člověk, ať chce, nebo nechce, se za ty roky změní. Když po deseti letech náhodou narazíte na starého kamaráda ze školy, může se stát, že v něm už jen těžko poznáte osobu, na kterou si pamatujete. Jsou však i lidé, na které po takhle dlouhé době nezapomenete, ať se snažíte sebevíc. Film je o jednom obyčejném srazu spolužáků po deseti letech a na takových srazech se může stát prakticky cokoliv. (Foox)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (63)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Takhle atmosférické a živé pojetí třídního srazu po deseti letech na filmovém plátně dlouho nebylo. Fajn dialogy a dobře trefený feeling neznáma, kdy se dotyční sice znají, ale přece jen 10 let je určitým způsobem v poznávání vrací o krok zpět - a to je na filmu to nejlepší. Bohužel tu ale také nechybí neslaný nemastný konec a pocit, že dobré postavy o kterých chcete vědet víc dostávají trestuhodně málo prostoru (Dawson, Issac), zatímco provaření hluční tahouni (Tatum, Pratt) jsou tam zbytečně příliš mnoho času a přitom jako charaktery nemají moc co nabídnout. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Takové milé, citové vypětí, vzpomínkové memoáry osobnosti, které vzpomínají na své mládí, kam se posunuli, co zažili, co dělají, co se změnilo?! Přirovnal bych to k milému, malému, sladkému mačaťu. A také už to bude 10 let, potřebovalo by to něco podobné, no světě div se, nikdo mně nepozval, to ta povaha?! 6/10 ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Hezký milý odpočinkový film, kde teda nějak jak tu romantiku, tak komedii či drama /napsáno v popisku/ postrádám. Vlastně snímek, kde se nic zajímavého neděje, ale je to podáno takovým pohodovým a milým způsobem, že si to ty 2-3* zaslouží. Spousta skvělých herců jako Ch. Tatum, J. Long a Ch. Pratt - to jsou tu asi ty největší hvězdy, a potom méně známé a pro mě posbírané odevšad jako S. Porter z Hart of Dixie, nebo A. Graynor /která ani není v popisku/ ze švihlých komedií. Líbilo se mi ale, že tu dali tvůrci dokupy opravdový manželský pár Ch. Tatuma s J. Dewan-Tatum, jež jsem viděla prvně spolu ve Step up (kde se mimochodem seznámili). Takže ve výsledku jsem byla spokojena, ale podle mě tu bylo až moc příběhů, a každý z nich na sebe měl málo času se rozvinout, ale co už, takže 2-3*. ()

Steny94 

všechny recenze uživatele

Rosario Dawson, Channing Tatum, Chris Pratt, Aubrey Plaza, Kate Mara, Anthony Mackie a ďalšia kopa mojích obľúbencov v jednom filme a ja som ho videl až teraz? Nechápem prečo som tento sympatický projekt tak dlho ignoroval. Dnes som sa k nemu však konečne dostal, takmer nič som o ňom nevedel a nič som ani neočakával. A som za to nesmierne rád, kedže táto pohodovka ma nesmierne bavila! Sem tam úsmevné, sem tam dojemné, sem tam romantické a vtipné. Na dnešný večer mi to dokonale padlo a preto dávam plný počet. Určite sa ešte v budúcnosti k 10 Years vraciam. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom pohodová nostalgická záležitosť... čas už nevráti nikto späť. Šťastie, že väčšine z tej partie ich plány vyšli a v konečnom dôsledku si celkom príjemne vyrazili. Príbeh samotný ma síce nenadchol, aj keď podobné stretávanie po rokoch mám veľmi rád, no snímok dýchal akousi zvláštnou atmosférou, ktorá mala svoje čaro. Lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Pieseň "Never Had", ktorú Reeves (Oscar Isaac) spieva v bare, herec sám pre film napísal. (drtickaa)

Reklama

Reklama