Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh popisuje úsilí dvou bratrů stát rockovými hvězdami, zatímco se jejich spolužáci (U2) stanou jednou z nejslavnějších kapel na světě. Film je natočen podle skutečných událostí. (Ant)

Videa (2)

Trailer

Recenze (88)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Začínám mít ty britské filmy opravdu ale opravdu rád. Byl jsem hodně zvědavý na mého oblíbence z Misfits - Nathana, alias Roberta Sheehana. A nezklamal mě! Perfektní snímek ze 70. let o vývoji dvou hudebních kapel, které si jsou hodně blízké, ale jak už to v hudebním průmyslu a celkově v "šoubyznysu" chodí, občas se najde někdo, kdo jim to nepřeje a raději by si utrhl kousek té slávy sám pro sebe. ()

Caine 

všechny recenze uživatele

Nevím jak moc je ten film přesný a důsledný ke skutečnosti, ale nemůžu si být jistý. Na to, že při tvorbě podle titulků spolupracovali s většinou zůčastněných, je tam pár zajímavých chyb (které mě jako kdysi fanatického fandu U2 bily do očí). Například od začátku si tady Paul Hewson říká Bono a ne Bono Vox, což používal až nějak do poloviny 80-tých let pokud vím... Nicméně se mi to dost líbilo - jako fanda osmdesátek jsem si to užil. Hlavní hrdina dost pošuk, ale chvílema jsem ho i docela chápal! :-) ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Něco mezi biografií a prdlou komedií. Je potřeba se na film takto dívat, protože ani jedno samo o sobě to není. Kdo se té kombinaci nebude bránit, užije si moc příjemný a skvěle odvyprávěný příběh. Každé druhé důležité rozhodnutí hlavního hrdiny jsem s ním prožíval a říkal si, že snad konečně... a to mi hlavní hrdina ani moc sympatický nebyl. Když jsem si navíc přečetl, že Ben Barnes vše sám odzpíval, musel jsem uznale pokývat i nad jeho výkony. Jeho hlas na vystoupeních mi hodně připomněl frontmena kapely The Darkness. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Miluju tyhle ostrovní garážové-pub story, které dokážou svým punkovým šmakem zaujmout i bez nablýskané pompéznosti a je úplně jedno jestli vyprávějí o fotbalové jedenáctce nebo marné snaze vyškrábat se na rockerský Olymp. Jednoduchá přímočarost, sebepráskačská ironie, autobiografické základy a hlavně SEX, DRUGS and BONO....bez Bona. "Tohle je rock ´n´roll, vy buzny". ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

The measure of a man is what's left when fame falls away. Killing Bono aneb o Bonovi víceméně bez Bona. Zábavný film s dobrou doprovodnou hudbou a skvělou atmosférou sedmdesátých let. Navíc v hlavní roli můj oblíbenec Robert Sheehan. Postava Neila (Barnes) neuvěřitelně štvala tou svojí hrdostí a zabedněností, ale tak to asi mělo být. Škoda, kdyby se párkrát rozhodl jinak, mohla tu být daleko lepší kapela než U2 (i když mně se písničky Shook up i tak líbily mnohem víc). Holt takový je showbusiness. Příjemná oddychovka na večer :) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Než byl film natočen, musely být Benu Barnesovi ostříháíny vlasy. Poté si však tvůrci uvědomili, že je třeba natočit také scény, ve kterých bude jeho postava douhovlasá. Některé scény proto Barnes natočil s parukou. (veronys)
  • Ben Barnes o sobě říká, že neumí tancovat, a tak je rád, že si mohl zahrát v takovéhle komedii, aby svůj srandovní tanec využil. (veronys)
  • Ben Barnes písně "Where We Wanna Be" a "The Great Beyond" nazpíval osobně. (skinny)

Reklama

Reklama