Reklama

Reklama

Režisér Simon West uvádí strhující akční thriller, který se odehrává v New Orleans v době vrcholícího karnevalu. Will Montgomery (Nicolas Cage) strávil osm let ve vězení poté, co se při loupežném přepadení nechal podfouknout. Teď by nejraději hodil svou kriminální minulost za hlavu a znovu obnovil zpřetrhané vazby se svou dcerou (Sami Gayle). Montgomeryho staří parťáci i agent FBI Tim Harlend (Danny Huston) jsou ale přesvědčeni, že kořist v ceně deseti milionů dolarů Montgomery před uvězněním někde ukryl. Když mu unesou dceru a za její život žádají výkupné v hodnotě lupu, Montgomerymu zbývá jediná možnost. Musí uvěřit svým instinktům a spojit síly s krásnou, svůdnou a chytrou Riley Jeffers (Malin Akerman), se kterou se pokusí provést ještě jednu loupež, aby získal dceru zpět dřív, než bude pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (203)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Celkom priemer. Úvod super. Tak od dvadsiatej minúty filmy kvalita klesá. Koniec je hodne prestrelený, ale šťavnatý. Cage je v pohode, ale našiel by som tak dva zábery, ktoré by mohli rozšíriť jeho zbierku "N. Cage is loosing his shit". Akcie nie ani málo ani veľa. Kvalita občas pokuľháva. Nejaká naháňčka, nejaké krátke bitky, trochu strieľania. Nickovi uznávam, že konečne vidno aspoň stopy po jeho tréningu wing chun. Inak West sa nepretrhol. Originalita nula a tona nelogickostí. Priemer nad priemer. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I když sem před samotnou produkcí nevěřil vašemu hodnocení,tak musim přiznat,ač nerad,Westa mám totiž docela rád,že je to jen slabší průměr.Klišé,klišé,klišé.V rozumný míře mi klišé nevadí,ale tady to přetejká ven.Obsazení taky nic moc,hlavně Lucas hraje jak dement.Tomu filmu prostě chybí spousta věcí,trochu si vzpomínám na Westův film Na lince je vrah,to byla taky docela hloupost.Neva,snad to bude přístě lepší,50%. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NENÍ ČAS. VINCENT ŽIJE.“ … ,,- CO? O ČEM TO MLUVÍŠ?“ … ,,CHCE 10 MILIONŮ DOLARŮ A MÁ ALISON.“ .... /// Film o tom, že je špatnej nápad krást něco nejlepšímu bankovnímu lupiči (tak to jsme teda nečekali…). Výhodou těhle filmů je, že si člověk připadá děsně chytrej, protože (překvapení!) ten příběh je S R A Č K A! West není v akčních pasážích špatnej, jen tam nemá co ukazovat, ale má to aspoň ucházející tempo. Do tý doby, než si všichni začnou myslet, jaká že je to náramná jízda (všichni v tom filmu…) - jsem relativně v klidu. Jenže pak záporák přestává bejt zápornej a stává se z něj idiot, stejná choroba napadla dceru (nečum na mě, já žádnou nemám…) a vo policajtech ani nemluvím (páč by mě to stejně nevěřili). Celý to upadá a upadá z těch 3* na 2* a pádu níž zabrání jen konec. (Ty krávo, tak ten závěr překonal všechny vočekávání – dávám 1*!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevěřil jsem, že jde za bílýho dne, za tři hodiny, bez náročnější přípravy, s holkou na podpatcích udělat banku (néé – je to dobře! Žádný udělání holky na podpatcích v bance, za bílýho dne a bez přípravy se tu neřeší!). 2.) Zjistím, že Cage chce vypadat jako Ghost Rider v každým filmu. 3.) Thx za titule ,,vsbzs“ a ,,suniness“. /// PŘÍBĚH * HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Každý otec si povídá se svou holčičkou, než jde loupit. To je normální.......... Film je to však divný, podprůměrný a nezáživný. Špatné dialogy, mdlá hudba a vůbec žádné napětí. Vše tak zachraňuje Nicolas Cage, který se upsal tomuto příběhu. Řekl bych, že to byla špatná volba. Zase naopak, hrát tam někdo jiný, byl by to odpad. CITÁT - Nechme veverky hašteřit a chytneme celý houf............ Film obsahuje velkou spoustu filmařských chyb. Ani nemá cenu se v tom rýpat. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage je muž činu a výjimečný herec. Nejenže na svůj ubrečený obličej, který zdatně ukazuje v každém z jeho filmů, by si měl dávno zažádat na patentovém úřadu o exkluzivitu (podobně jako Ben Affleck na svojí legendární obličejovou obrnu), ale on tu dokonce přemýšlí. Poté, co se zcela nepovedla jedna zlodějská fuška, byl milý Nicky zašit za katr a celých 8 let vymýšlel plán, kterak se dostane ke zlatým cihlám v celkové hodnotě sto milionů dolarů.A pak, po 80 minutách pobíhání a demovolání různých dopravních prostředků, vleze do kanálu a vypálí v určitém místě ve stropě díru, které se nachází přímo pod zlatými cihlami. Bankovní trezor za miliony, všude ochranka a v kanále strop z heraklitu, který dokáže propálit kdejaký spratek, či neherec. Pozitivně tedy spíš hodnotím hlavního parchanta Lucase a také Mr.Hustona, jež je jako šéf gum z federl-biró poměrně uvěřitelný................ moje hodnocení = 4 z 10. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Po tom, čo príde Will (Nicolas Cage) za Hoytom (M.C. Gainey), mu rozbije nos, posadí ho na stoličku a vedie s ním rozhovor, na konci ktorého ho kopne do brucha, pričom spadne na zem aj so stoličkou. V nasledujúcom zábere je však stolička na nohách. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama