Reklama

Reklama

Režisér Simon West uvádí strhující akční thriller, který se odehrává v New Orleans v době vrcholícího karnevalu. Will Montgomery (Nicolas Cage) strávil osm let ve vězení poté, co se při loupežném přepadení nechal podfouknout. Teď by nejraději hodil svou kriminální minulost za hlavu a znovu obnovil zpřetrhané vazby se svou dcerou (Sami Gayle). Montgomeryho staří parťáci i agent FBI Tim Harlend (Danny Huston) jsou ale přesvědčeni, že kořist v ceně deseti milionů dolarů Montgomery před uvězněním někde ukryl. Když mu unesou dceru a za její život žádají výkupné v hodnotě lupu, Montgomerymu zbývá jediná možnost. Musí uvěřit svým instinktům a spojit síly s krásnou, svůdnou a chytrou Riley Jeffers (Malin Akerman), se kterou se pokusí provést ještě jednu loupež, aby získal dceru zpět dřív, než bude pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (203)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Filmek začíná loupeží, při které Will Montgomery (N. Cage) a kumpáni získají 10 mil. dollarů, Při útěku chce jeden z kumpánů, Vincent, zabít svědka, ale Will tomu zabrání a Vincenta postřelí. Díky tomuto incidentu Willa chytí a on jde na 8. let do vězení. Když se z vězení vrátí do běžného života, Vincent mu unese dceru a požaduje za ní peníze, které se při honičce s policajty vypařili..... Tento filmek podle mě patří k lehce nadprůměrné podívané, u které jsem se nenudil. Akce je dobrá a příběh ničím nepřekvapí. Za mě 60%. :) ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

A mě se to líbilo. Co je na filmu špatně ? Nic zásadního nevidím. Hlavní záporák, jak tu někteří píšou je trapný, mě moc nevadil, sice opravdu nebyl moc působivý, ale to je fuk. Akce tu je, není nějak velkolepá, ale najde se tu a hlavně, film hraje na napětí, které je místy dost velké. Hudba od známého skladatele Marka Ishame je příjemná, ničím nepokažená. Film má celkem rychlý spád a i dobré hlášky celkově. A nyní zápory. Možná by neuškodil tak o 20 mil.USD větší rozpočet, více střílení a akce, soubojů a lehce lepší atmosféru o únosu. Obsazení herců mě bavilo. I herci, hrající policisty. Ikdyž vše bylo takové mírné a nic nepřekvapilo, ale já tu 4* s odř.ušima dávám. Celkově film hodnotím na dobrých 70% = **** ()

Reklama

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

West a Cage se musí rovnat odpadu, jinak to asi prostě nejde. Při záplavě kasovních trháků a největší databázi nekompromisních kritiků cam ripů je toto očekávané dogma všech, kteří nejsou na první metě. Nicméně, i přes několik opravdových konin to je, řekněme ucházející. Cage hraje tak, jak Cage vždycky hrál, jen už neběhá tak rychle. Jde o průměr, který tady spoustu intelektuálu uráží již svou existencí. Tak bacha. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I když sem před samotnou produkcí nevěřil vašemu hodnocení,tak musim přiznat,ač nerad,Westa mám totiž docela rád,že je to jen slabší průměr.Klišé,klišé,klišé.V rozumný míře mi klišé nevadí,ale tady to přetejká ven.Obsazení taky nic moc,hlavně Lucas hraje jak dement.Tomu filmu prostě chybí spousta věcí,trochu si vzpomínám na Westův film Na lince je vrah,to byla taky docela hloupost.Neva,snad to bude přístě lepší,50%. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Vynikající volba názvu! Tenhle film mi byl totálně ukradený ještě dřív než skončil. Velké, nafouknuté, nudné NIC, na které jeden jen tak hledí, potom řekne "Hm.", a bez mrknutí oka si uvolní disk, aby se tam vešla jiná sračka. Pokud jste někdy prznili gumovou ženu s kouřící hlavou, určitě víte, o čem mluvím. Na první pohled nevypadala holka špatně! Všechen ten měkoučký, pestrobarevný latex, rtíky smyslně vykružující ono lačné "O" a spousta vyzývavě zejících otvorů..... Teprve až po chvíli zjistíte, že to asi ta Pravá nebude! Vybalíte na ni veškerý svůj charm zkušeného milovníka, dokonce použijete i pár špinavých triků, aby měla kamarádkám o čem nadšeně vyprávět, můžete se prostě posrat, abyste ji udělali pomyšlení, a ona jen tak leží a s konstantně strnulým výrazem fixuje strop. Kráva jedna frigidní. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Se Simonem Westem spolupracoval na snímku Con Air (1997), na který je ve filmu několik odkazů, kromě Nicolase Cagea (Will Montgomery) i M.C. Gainey (Reginald Hoyt). Zmíněné odkazy jsou následující: Will stráví ve vězení stejně jako Cageova postava v Con Air 8 let, přičemž se po propuštění z vězení snaží dostat ke své dceři a kupuje jí modrého plyšového medvídka. Reginald se navíc do vysílačky ohlašuje jako Diamantovej Pes, což byla jedna z hlavních postav ve filmu Con Air. (korbitch22)
  • Po tom, čo príde Will (Nicolas Cage) za Hoytom (M.C. Gainey), mu rozbije nos, posadí ho na stoličku a vedie s ním rozhovor, na konci ktorého ho kopne do brucha, pričom spadne na zem aj so stoličkou. V nasledujúcom zábere je však stolička na nohách. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama