Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (3)

lenuse 

všechny recenze uživatele

Jasně, že Indie má potenciál, že s Indy by se mělo počítat, že Indie může světu dát významné odborníky, zdatné sportovce atd. atd. Ale Indové by se měli zbavit toho otravného mindráku z Britů a přestat zdůrazňovat v každém druhém filmu, kolik toho světu dali. Ostatně každé patetické vlastenectví mě odpuzuje. Když si to člověk odmyslí, je Patiala House docela zábavný film. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva... Běžte s tou ukřivděnou přistěhovaleckou rétorikou do řitě, děkuji! Můžete být rádi za to, kde jste, protože (a mělo by to tak být, ale bohužel není) můžete jít zpět do vašeho prdelákova, kde si stěžovat nebudete, neb to je přece Váš svět, tak proč před ním zdrháte do „cizákova“ a nebudujete „ráj“ u Vás doma?!? Tyto kecy nesnáším! Ale zpět k filmu. Ten žel neměl vůbec tah na branku, což byl jeho zásadní problém. Tak nějak do 3/4 stál za prázdné nic a rozjel se až na samém konci. Ano, dojemné to chvílemi bylo, což jaksi nestačilo. A. Kumar je můj TOP oblíbenec, stejně jako A. Sharma, ale to bídný příběh nezachránilo. Hudba nicotná. Tři silnější hvězdy. ()

Remini 

všechny recenze uživatele

Zopár zaujímavých momentov film nezachráni. Po prvej polhodine neúmorne nudné. Dve dobré skladby, inak som z tohto filmu nič nemala. ()

Reklama

Reklama