Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Billy a Sarah, dospívající milenci z předměstí Los Angeles jedou do malého města na jihu, aby podvodem získali cizí dědictví. (Jocker94)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Dobře natočenej, zábavnej a napínavej thriller, jehož hlavní slabinou je to, že dějový zvraty a chování postav občas nedávají moc smysl. Ale na jedno podívání pohodová svižná zábava s dobrými herci. 70 % ()

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

You, little twit, will pay up. Fingerprints. Its a tradition here in Tremo, kind of a keepsake to remember you by. Zapomen, zkurvysyne. Abych byl v databázi jako nějakej krikinálník? Vy český svině brzo všechny dostanete očkovací čit - jako dobytek. Soon or later, I m gonna nail your maggot ass to the wall. How to win friends. You good-for-nothing crack bitch. Be a man for once. Take care of that sum-bitch. What are you waiting for, you sissy (myslel, že se to už nepoužívá)? Kde to bylo podruhý? Tohodle kripla měli oddělat už dávno. To snad ne. Podívej, jak ho tam táhne mezi těma bytama. A ta krvavá stopa. Make it ten. This estate is my ticked out. Its in my blood, and I will have it. I tried to be fair to you and that chippy of yours. I gave you every chance to run. Hes not gonna be processing any more documents, legal or otherwise. To je muj člověk. I let him have a chance to redeem himself. No vidíš, jak jsou všichni hodní a obětaví. Rot in hell. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Wannabe drsňárna, která celou stopáž střílí slepejma. Stutz jako rejža ze všeho nejvíc zbožňuje měsíc a tmu, přestože netuší, jak se dělá atmosféra. Stutz jako scénárista miluje zbytečný nechuťárny. A jeho vrchní skladatel je se svýma defaultně gradujícíma melodiema neustále naprosto, ale naprosto mimo. Tandem pošuků, vopravdu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když vám do ruky nečekaně spadne dědictví, je to příjemné. Ale co když o to dědictví někoho připravíte? Jaké budou následky? Právě tímhle se musí zabývat mladý pár, který se stěhuje do maloměsta, aby zde získal majetek, který mu nepatří. Roztahané, nepříjemné postavy, nic neříkající děj, kde se pořád na něco čeká, předvídatelné a protivné. ()

Reklama

Reklama