Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Freestyle Releasing // Počet premietajúcich kín v USA: 275 // Otvárací Víkend USA: $156,414 // ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná stupidita, proti které je snímek "Mládeži nepřístupno" ještě celkem dobrý. Humor je něco, čemu se tvůrci chtěli absolutně vyhnout, což je velká škoda, protože jsou zde herci, které máte rádi. Bohužel je vidíte přesně v takových skečích, v jakých je nikdy vidět nechcete. V některých pasážích naprosto stupidní snaha o skrytou kameru, která by klidně mohla být i nahraná. K tomuhle nemá cenu nic dál říkat. Něco, co nemá smysl vidět. Není čemu se smát. ()

Reklama

I.ball 

všechny recenze uživatele

Přestože se jedná jen o soubor skečů, ve kterém se objeví i známější jména, stojí za to se na některé podívat. Jmenovitě, všechnu trapnost a kýčovitost celého díla dokonale vynahradí Amazing Racist! Zdaleka nejpovedenější skrytá kamera. Další, který stojí za shlédnutí, je Blackass (minimálně scéna v čekárně interrupční kliniky). A monology Flirty Harryho vás také pobaví. Za mě 70%. ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Eh, a když už jsem si říkal, že nic podobně špatného jako Mládeži nepřístupno už asi neuvidím a hele, jak jsem se mýlil. Trestuhodně špatná zhovadilost ve které se objeví pár známých tváří, které by měli být předmětem veřejného lynče za svoji účast na tomto podniku. Bohužel to ani nelze nazvat filmem, protože to je jen nefungující souhrn mizerných skečů. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Michelle Rodriguez a Lindsay Lohan se setkaly již při natáčení filmu Machete (2010). (Claude Speed)

Reklama

Reklama