Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezi darem a prokletím je často pouze nepatrný rozdíl. Mít moc jediným pohledem ovládat druhé, rozhodnout o jejich životě a smrti, zamrazit je „v čase". Cho-In si tento osud nevybral, to osud si vybral jej. Být nenáviděn a později sám nenávidět. Lidé jsou pro něj jen loutky a on je jejich loutkovodičem. Bere si, co potřebuje, co chce a nebojí se ničeho a nikoho. Proč taky, když není nikdo, kdo by mu v takovém jednání zabránil. Jenže právě v tom se mýlí. Díky shodě náhod se mu do cesty připlete Im Kyu Nam - muž, který dokáže Cho-Inovu moc silou vůle prolomit. Kde se stala chyba? Proč se mladý muž nepodvolí? Cho-In ví, že musí jednat a že Im Kyu Nam nesmí přežít. Jenže kdo se v této hře nakonec stane kočkou a kdo myší? (EMIA)

(více)

Recenze (17)

Ketri 

všechny recenze uživatele

Co to jako mělo být? Vychrtlý Dong-won Kang s příšernou trvalou na hlavě, zjevně trpící Basedowovou chorobou, si vybíjí traumatické zážitky z dětství vskutku netradičním způsobem. Vše by plynulo v naprosté symbióze - to by ale nesměl natrefit na potomka Kostěje nesmrtelného, který si záhy uvědomí, že ještě plně nerozvinul svůj skrytý potenciál. A přitom to mohla být tak úžasná dvojice - kdyby bylo všechno jinak, ach. Jinak řečeno, film o ničem trvající dvě hodiny. Důvod natočení - neznámý (snad si Kang potřeboval vyzkoušet nové kontaktní čočky?). ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mě to opravdu nadchlo. Jestli Korea něco opravdu ovládá pak je to filmografie. Ať už se jedná o jakýkoliv žánr, sci-fi, horor, mystery, thriller, katastrofický, akční, drama nebo komedie, málokdy jsem se setkala se zklamáním ve svém výběru. A ani tentokrát to nebylo jinak. Ačkoliv je tento film z roku 2010 (koho to, kurva, zajímá), rozhodně patří mezi třešničky na dortu v korejské filmové scéně a pokud fandíte asijským filmům stejně jako já, pak tohle CHCETE vidět za každou cenu. A mimochodem - ta hudba je tam topová! ()

Reklama

balone 

všechny recenze uživatele

Tak tady to konec zazdil jak nikdy... Film bez žádného vysvětlování, ale s celkem fajn nápadem a akcí, proto ty tři hvězdy alespoň, ale mohli se trosku dopídit, proč vlastně mají tyhle schopnosti a jsou jen dva... Jestli to jsou zase nějaké ty protipóly. když máš zlo, musíš mít i dobro atd. No 45%, ale jak říkají učitelé s přivřeným okem... ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

I přes zjevné nedostatky jako je nestále tempo filmu a nějaké nelogické prvky si tato "loutkařská" show v parádní temné atmosféře zaslouží plnou palbu, zejména právě díky povedené atmosféře, za pěkné souboje mysli až v "Jediovském" stylu, líbivou hru se světlem a stíny, za velice vyvedenou hudbu a parchanta Dong-won Kanga, který bez zjevného vysvětlení a důvodu zneužívá svojí nadpřirozenou schopnost... ()

Petfruf 

všechny recenze uživatele

Psychic je dobrý film, který má ovšem jednu vadu. Střídá lini s Dong-wonem (pěkně záporná role, která je mimochodem děsivě působivá) a lini tří kamarádů, kteří se ho snaží zastavit. Obě linie se několikrát protnou a film posouvají do akčního žánru. Bohužel samotná dějová linka s Alim, Bobou a hlavním hrdinou je celkem zbytečná (nebo takhle, mohla by být kratší a míň střelená). Film bych ukončila před epizodou v metru a bylo to i na plný počet hvězd.. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama