Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První, zpola ještě dětské lásky mohu být vážnější, než by se na první pohled zdálo. Ústřední hrdince je teprve čtrnáct, ale již závistivě pokuje po dívkách jen nepatrně starších, které se již mají s kým objímat. I ona se posléze citově upne na kluka, aniž tuší, že její vyvolený prochází složitým obdobím - vyrovnává s pocitem viny za zranění svého kamaráda. Rádoby poetický, něžný film je však vyprávěn těžkopádně a bez věrohodného zaujetí, výchovné aspekty z něj příliš často zbytečně trčí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Děvče, které je zmatené ze života dospívání. Hledá někoho o koho by se mohla opřít a milovat ho. Podaří se ji najít štěstí a lásku??? 45% ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Rozvláčnost poetice svědčí, ale tady je to nuda. Nejen, že se prakticky nic neděje, a nikam nevedoucí epizody se jen tak lepí na sebe, ale "korunu" tomu nasazují nesympatičtí a nesrozumitelní herci. Na interierech je vidět nenápaditost (možná ruce svázané mantinely produkce), exteriéry jsou víceméně jen na dvoře paneláku a pár záběrů z ulic Bratislavy. Myslel jsem, že si tu něco najdu, ale nepovedlo se... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie snímky prebiehalo v Bratislave. (dyfur)
  • Úlohu rebela Igora Lomnického si zahral spevák a gitarista Andrej Šeban. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama