Reklama

Reklama

Bao bao qiao jia ren

  • Hongkong 抱抱俏佳人 (více)

Obsahy(1)

Lok Yan (Miriam Yeung) je úspěšná ředitelka svatební agentury. U svých podřízených má značný respekt, je samostatná a působí tvrdě. Když do agentury dočasně nastoupí mladší oddávající (Raymond Lam), ukáže se, že její tvrdá skořápka nemusí být taková, jak se zdá. Náhle je k zaměstnancům milejší a její chování se mění. Ale také se začne vynořovat její minulost a důvody, proč se před světem obrnila. (IQ Tiqe)

(více)

Recenze (3)

Pump 

všechny recenze uživatele

Příjemný romantický film, který docela přesně vystihuje některé aspekty asijské kultury. Hong Kongská produkce mě mile překvapila herci a lokacemi. Pro nás Evropany je film nezvykle otevřený, svobodomyslný v přístupu k partnerství nebo sexuálním otázkám. I když to ve filmu není až tak patrné, jako třeba když navštívíte Seoul. ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

Neviem, kedy posledne som videla niečo tak výstižne ukázalo HK posadnutosť svadbami vo veľkom štýle (napríklad s fotením v Miláne či fotoštúdiá s altánkom na každom druhom rohu), ako aj širší trend ukazovať ekonomickú silu cez to, ako veľmi Západní môžu HK/Číňania byť. :) A tiež trend párov s mladším partnerom, ktorý sa v HK romkome neobjavuje prvý raz a ani výnimočne. "Západ" sa odráža napríklad i vo vedľajších postavách - štyroch kamarátkach hlavnej hrdinky, ktoré akosi nerobia nič okrem nakupovania a klábosenia pri kafe či iných drinkoch. Celkovo fajn romanťárna, no mali by si dávať pozor na dávanie sa dokopy na 200krát, je tu veľké riziko zunovania sa. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama