Reklama

Reklama

Tak trochu jiná komedie, o jinak běžných věcech, které se jinak plánují a jinak uskutečňují. Čtyři kamarádi v příběhu letně prázdném hledají štěstí v poněkud pokřivené realitě. Jako panicové mají co ztratit a o to jim také jde. Jak to však udělat, aby se vlk najedl a kozy nezůstaly skryté? Obstojí v nerovném souboji o dívčí klín s vesnickým umělcem Jarynem? Tajemství, přátelství, láska i nadpřirozené jevy -- příběh plný všeho, co má prázdný příběh mít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru povedené, gagy docela fungují, ale chybí tomu něco, co by film udělalo více poutavý pro neteenagersky smýšlející. *** Ve zkratci: Bude to poprvé... ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Takový letní prasopes. Ani ryba ani rak. Na komedii málo vtipné, na léto hnusně ponuré, "herci" se celkem dali, ale ten příběh je tak nějak divný. Nemá to jediný originální nápad. To si Martin natočil zřejmě pro sebe, pro radost. ()

Zajímavosti (6)

  • To, že ústřední ženská postava Běta je ve skutečnosti známá česká hudebnice MC Zuzka, zjistil štáb až během večeru posledního dne natáčení. (ejnl)
  • Postava fotografa Jaryna byla inspirována fotkou z dovolené herce Martina Huleji. (ejnl)
  • Auto, které řídí Ivan Hlas, je více než 20 let starý model Yugo Florida, kterému v době natáčení už téměř nefungovalo řazení. Natáčení hudební pasáže, kdy Ivan zpívá, hraje na kytaru a zároveň řídí, proto bylo adrenalinovým zážitkem. (ejnl)

Reklama

Reklama