Reklama

Reklama

Hon na texaskou sedmičku

(TV film)
  • USA Hunt for the Texas 7, The
všechny plakáty

Obsahy(1)

"Ještě o nás uslyšíte..." To byla zlověstná slova na vzkazu, jenž po sobě zanechalo sedm ozbrojených a nebezpečných vězňů, kteří v prosinci 2000 uprchli z věznice s maximální ostrahou v Texasu. Jejich útěk, který sledovala americká veřejnost celých šest týdnů, vyvolal nejrozsáhlejší pátrání v dějinách Texasu. Dramatické počínání sedmi desperátů přilákalo pozornost světových médií a vrhlo světlo na trestní systém texaského guvernéra Bushe. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Vždy při sledování dokumentů tohoto typu jen kroutím hlavou nad vynesenými rozsudky v porovnání s ČR, kde u nás dostanete za vraždu od 5 let a v Texasu 50+, u nás za znásilnění 3 roky a v Texasu 30 let, což je dost značný nepoměr. Průměrný dokument rekonstrukce útěku z vězení, řádění bandy a jejich dopadení. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Joseph C. Garcia (narodený 6.11.1971 v San Antoniu, Texas); Randy Ethan Halprin (narodený 13.9.1977 v McKinney, Texas); Larry James Harper (narodený 10.9.1963 v Danville, Illinois); Patrick Henry Murphy, Jr. (narodený 3.10.1961 v Dallase, Texas); Donald Keith Newbury (narodený 18.5.1962 v Albuquerque, New Mexico); George Rivas (narodený 6.5.1970 v El Paso, Texas); Michael Anthony Rodriguez (narodený 29.10.1962 v San Antoniu, Texas). Sedem tvrdých chlapíkov, ktorým sa podarilo koncom roku 2000 utiecť z prísne stráženej texaskej väznice, pričom zabili jedného radového policajta, čo im náhodou skrížil cestu. Sedem nebezpečných, po zuby ozbrojených zločincov, ktorí sa na pár dní stali najhľadanejšími mužmi v USA. Legendárna partia novodobých desperádov. Toto je rekonštrukcia ich úteku a všetkého, čo nasledovalo po ňom. Tento dokumentárny film popisuje nekompromisný "Hon na texaskú sedmičku". *** ()

Reklama

Reklama