Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta bývalých spolužáků ze střední školy si vyrazí do hor na výlet. Jejich autobus nešťastnou náhodou srazí cikánku, která je z posledních sil prokleje. A kletba funguje až překvapivě rychle. Vezme na sebe podobu obřího ptáka Simuroca, který je likviduje jednoho za druhým. (Dlee)

Recenze (36)

Dado 

všechny recenze uživatele

Som presvedčený, že akýkoľvek dlhší komentár by tu bol úplne zbytočný. Čierna farba, do ktorej nám ČSFD takéto "skvosty" odieva, má totiž viac než postačujúcu výpovednú hodnotu. 1* však musím dať aspoň za to, že tento príbeh o partičke prenasledovanej digitálnym paškvilom akéhosi mýtického vtáka nepresiahol svojou stupiditou pomyselnú hranicu, ktorej zdolanie by ma donútilo film vypnúť ešte pred záverečnými titulkami. (20%) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavné béčko od Syfy. Já když koukám na jejich filmy nečekám skoro nic. A asi proto nikdy nejsem nijak zklamanej. Na Roadkill jsem navíc nebyl vůbec připravenej už jen proto že jsem neviděl žádný ukázky ani jsem nevěděl nic bližšího. No a nakonec když jsem poprvé uviděl toho ptáka tak jsem se pohodlně usadil a začla pro mě zábava. On příběh o prokletí je sice nudnej a ne zrovna originální, ale na druhou stranu se tu neustále něco děje takže se člověk nenudí a gore a krev je poměrně kvalitní a je ho tu dost. Jen škoda že prostě ty efekty nejsou moc kvalitní Syfy umí udělat rozhodně kvalitnější, ale i tak je pro mě film aspoň průměr. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně dementní film, který je tak špatný, až je vtipný. Herecké výkony jsou něco příšernýho, triky jsou k pláči, přejetá cikánka ve skutečnosti žádná cikánka není, nic tam nedává smysl, celé je to debilní až hrůza, a krajně nesympatické postavy se tam chovají jak idioti, takže je vám úplně jedno, co s nimi bude. Ten film je prostě tak neuvěřitelně hrozný, že se musím smát, jak mohlo něco tak debilního vůbec vzniknout, a celé mi to je prostě strašně k smíchu. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Úvod ešte ako tak zniesol filmové kritéria, kedže partia teenagerov na výlete na vidiek niekde v Írsku stretávala svojských obyvateľov vidieka (v skutočnosti obyvatelia vidieka stretávajú na výletoch v mestách svojsky zfetovaných obyvateľov veľkomiest, ale to nateraz nechajme tak), dostala sa s nimi do konfliktu a začal sa lov na nich, ale...Ale páchateľom bol tentokrát gigantický kondor zmiešaný s Pterodaktylom (multikulturizmus už aj v zvieracej ríši) a kedže dej nemal žiadnu zmysluplnú zápletku, počtom nábojov v brokovnici sa zaoberať ani nebudem a radšej ani koncom. Takže televízny film, ktorý je rozhodne najlepšie nepozerať. 10%, a to som štedrý. ()

Ragdoll 

všechny recenze uživatele

Nápad, na kterém se dá postavit i celkem normální béčkový horor, by tu byl. Horší je však jeho provedení. Nejen, že se kvalitou dialogů, vizuálních triků (ten pták vypadal jako Rock z Heroesů 3 z roku 1995) rovná průměrnému pornofilmu, ale celou hodinu a půl se stalo s odpuštěním úplný hovno. Skupinka postpubertálních rozmazlených fracků jede na poznávací výlet, srazí jednu ciknu, nasere pár primitivních vesničanů a snaží se přežít útoky mystického predátora, který by vypadal daleko lépe v loutkovém provedení (ne, nedělám si prdel). Úchylná, trapná, nízkorozpočtová ujetina. A pro fanoušky takových filmů doporučuji podobný kousek, Sharktopus. A taky jim doporučuji, aby rychle skoncovali se svým životem. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel především v okolí irského hrabství Wicklow. (SOLOM.)

Reklama

Reklama