Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mateo, Ángel a María sú študenti herectva, ktorých výrazne ovplyvnil francúzsky profesor a filmový teoretik Artaud. Na ulici odhaľujú v neobvyklých situáciách zákutia svojej duše a nadobudnuté emócie prenášajú na javisko. Podarí sa im však rozlíšiť hranicu medzi herectvom a skutočným životom? Ako ďaleko si dovolia zájsť? (sochoking)

(více)

Recenze (2)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hodně divnej film stejně jako herci v něm obsazení.To ale neznamená,že by hráli špatně.Právě naopak-odvedli výbornou práci.Psychologický drama o třech studentech,který se svůj nevšední život snaží realizovat na divadelních "prknech".Věčně sjetí z kokeše,potloukající se po nočních klubech,řešící orientaci,milostný život,vztahy a hlavně poznávání sebe samých.Film mi sednul a udržel si moji pozornost,protože jsem absolutně neměl tušení jakým směrem se bude ubírat a co mě čeká.Podpořeno skvělou kamerou,hercema a někdy i parádní hudbou.Doporučovat nebedu,protože tohle sedne málo komu. ()

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Kedˇ ja mám rád strieľačky. Najlepšie so Schwarcíkom! Tomuto ja vôbec nerozumiem. Tuna furt mali také malé priesvitné sáčky s práškovým cukrom a stále sa hádali, že kto je gay a kto neni a z toho som bol veľmi pomýlený a to je to, čo nepotrebujem po desaťhodinovej nočnej smene. Najradšej tie strieľačky. Tým bych dal aj po päť hviezdičiek, ale týmto buzerantom.... Chcel som som dať aspoň jednu * za krásnu Isidoru Urrejolu, ktorá hrala Maríu, ale jebem to! ()

Reklama

Reklama